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Joana Alexandra da Silva Oliveira
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30
40
50
Publicações Confirmadas: 104
1
TÃTULO:
Synthesis of novel pyranoflavylium-based dyes as promising photosensitizers for antimicrobial photodynamic inactivation
AUTORES:
Araujo, Paula
; Correia, Patricia; Mateus, Nuno;
de Freitas, Victor
;
Fernandes, Iva
;
Cruz, Luis
;
Oliveira, Joana
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
DYES AND PIGMENTS,
VOLUME:
233
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Comparing the Chemistry of Malvidin-3-O-glucoside and Malvidin-3,5-O-diglucoside Networks: A Holistic Approach to the Acidic and Basic Paradigms with Implications in Biological Studies
Full Text
AUTORES:
Seco, Andre; Pereira, Ana Rita; Camuenho, Ambrosio;
Oliveira, Joana
; Dias, Ricardo; Bras, Natercia F.;
Basilio, Nuno
;
Parola, A. Jorge
;
Lima, Joao C.
;
de Freitas, Victor
;
Pina, Fernando
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
13
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Compressed fluid-based technology for downstream isolation of bluish anthocyanin-derived pigments obtained from blueberry surplus
AUTORES:
Nunes, Ana N.;
Oliveira, Joana
; Bronze, Maria Rosario; Matias, Ana A.;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD & FUNCTION,
VOLUME:
15,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
First Insight into Lignin Valorization as a Promising Biopolymer for the Modulation of the Physicochemical Properties of Port Wine
Full Text
AUTORES:
Pereira, Ana Rita
;
Brandao, Elsa
;
Pinto, Joana
;
de Pinho, Paula Guedes
;
Costa, Carina A. E.
;
Rodrigues, Alirio E.
;
Michelin, Michele
;
Soares, Susana
;
de Freitas, Victor
; Mateus, Nuno;
Oliveira, Joana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
38
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
5
TÃTULO:
Identification and structural characterization of a novel -catechin-caffeic acid adduct present in wines
Full Text
AUTORES:
Azevedo, Joana
;
Oliveira, Joana
;
Cruz, Luis
; Mateus, Nuno;
de Freitas, Victor
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
442
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Investigating the Influence of Vessel Shape on Spontaneous Fermentation in Winemaking
AUTORES:
Malfeito Ferreira, Manuel
; Granja Soares, Joana;
Chandra, Mahesh
; Asryan, Arman;
Oliveira, Joana
;
Freitas, Victor
; Loira, Iris; Morata, Antonio;
Cunha, Jorge
; Harutyunyan, Mkrtich;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FERMENTATION-BASEL,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Light-activated amino-substituted dyes as dual-action antibacterial agents: Bio-efficacy and AFM evaluation
Full Text
AUTORES:
Correia, Patricia; Araujo, Paula;
Alexandra Plácido
; Pereira, Ana Rita;
Bessa, Lucinda J.
;
Mateus, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Oliveira, Joana
;
Fernandes, Iva
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
DYES AND PIGMENTS,
VOLUME:
224
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
New Insights into pH-dependent Complex Formation between Lignosulfonates and Anthocyanins: Impact on Color and Oxidative Stability
Full Text
AUTORES:
Pereira, Ana Rita; Bravo, Carlo;
Ramos, Rui Miguel
;
Costa, Carina
; Rodrigues, Alirio; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Dias, Ricardo;
Soares, Susana
;
Oliveira, Joana
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
48
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
9
TÃTULO:
The impressive colors of the bis-aminostyrylbenzopyrylium system. Evidence by stopped-flow for the B4 formation at pH > 13
Full Text
AUTORES:
Araujo, Paula; Borges, Alexandra;
Oliveira, Joana
; Seco, Andre; Outis, Mani;
Lima, Joao C.
;
Basilio, Nuno
;
de Freitas, Victor
;
Pina, Fernando
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
DYES AND PIGMENTS,
VOLUME:
229
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Bioactive Ingredients in Traditional Fermented Food Condiments: Emerging Products for Prevention and Treatment of Obesity and Type 2 Diabetes
Full Text
AUTORES:
Laya, Alphonse;
Wangso, Honore
;
Fernandes, Iva
;
Djakba, Raphael
;
Oliveira, Joana
;
Carvalho, Eugenia
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD QUALITY,
VOLUME:
2023
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
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