2
TÍTULO: A Proposal for Physicochemical Standards and Antioxidant Activity of Portuguese Propolis  Full Text
AUTORES: Soraia I Falcao; cristina freire ; Miguel Vilas Boas ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 90, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 35
4
TÍTULO: Phenolic quantification and botanical origin of Portuguese propolis  Full Text
AUTORES: Soraia I Falcao; Andreia Tomas; Nuno Filipe de Sousa Vale ; Paula Gomes ; cristina freire ; Miguel Vilas Boas ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 49
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 66
5
TÍTULO: Potentiating effects of honey on antioxidant properties of lemon-flavoured black tea  Full Text
AUTORES: Carla Pereira; Lillian Barros ; Miguel Vilas Boas ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 64, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Chemical, biochemical and electrochemical assays to evaluate phytochemicals and antioxidant activity of wild plants
AUTORES: Barros, L ; Cabrita, L; Boas, MV ; Carvalho, AM ; Ferreira, ICFR ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 127, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Phenolic characterization of Northeast Portuguese propolis: usual and unusual compounds  Full Text
AUTORES: Soraia I Falcao; Miguel Vilas Boas ; Leticia M Estevinho ; Cristina Barros; Maria R M Domingues ; Susana M Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 15th International Symposium on Pollutant Responses in Marine Organisms (PRIMO15) in ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 396, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: An electronic tongue taste evaluation: Identification of goat milk adulteration with bovine milk
AUTORES: Dias, LA ; Peres, AM ; Veloso, ACA ; Reis, FS; Vilas Boas, M ; Machado, AASC;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL, VOLUME: 136, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 161 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Effect of microwave heating with different exposure times on physical and chemical parameters of olive oil
AUTORES: Malheiro, R; Oliveira, I; Vilas Boas, M ; Falcao, S; Bento, A ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Insights in the antioxidant activity of diarylamines from the 2,3-dimethylbenzo[b]thiophene through the redox profile
AUTORES: Abreu, R ; Falcao, S; Calhelha, RC ; Ferreira, ICFR ; Queiroz, MJRP ; Vilas Boas, M ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF ELECTROANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 628, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
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