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Miguel José Rodrigues Vilas Boas
AuthID:
R-000-D9B
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Article (21)
Abstract (2)
Year Start - End:
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1999
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2002
2001
2000
1999
1998
1997
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 23
1
TÃTULO:
In Vitro Evaluation of Portuguese Propolis and Floral Sources for Antiprotozoal, Antibacterial and Antifungal Activity. ANTIPROTOZOAL ACTIVITY OF PORTUGUESE PROPOLIS AND ITS FLORAL SOURCES
Full Text
AUTORES:
Falcao, SI
;
Nuno Filipe de Sousa Vale
; Cos, P;
Paula Gomes
;
cristina freire
; Maes, L;
Vilas Boas, M
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
PHYTOTHERAPY RESEARCH,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
43
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
A Proposal for Physicochemical Standards and Antioxidant Activity of Portuguese Propolis
Full Text
AUTORES:
Soraia I Falcao
;
cristina freire
;
Miguel Vilas Boas
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
35
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Phenolic Profiling of Portuguese Propolis by LC-MS Spectrometry: Uncommon Propolis Rich in Flavonoid Glycosides. Phenolic Profiling of Portuguese Propolis
Full Text
AUTORES:
Soraia I Falcao
;
Nuno Filipe de Sousa Vale
;
Paula Gomes
;
Maria R M Domingues
;
cristina freire
;
Susana M Cardoso
;
Miguel Vilas Boas
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
PHYTOCHEMICAL ANALYSIS,
VOLUME:
24,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
167
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
Phenolic quantification and botanical origin of Portuguese propolis
Full Text
AUTORES:
Soraia I Falcao
; Andreia Tomas;
Nuno Filipe de Sousa Vale
;
Paula Gomes
;
cristina freire
;
Miguel Vilas Boas
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
49
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
66
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Potentiating effects of honey on antioxidant properties of lemon-flavoured black tea
Full Text
AUTORES:
Carla Pereira;
Lillian Barros
;
Miguel Vilas Boas
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION,
VOLUME:
64,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Chemical, biochemical and electrochemical assays to evaluate phytochemicals and antioxidant activity of wild plants
AUTORES:
Barros, L
; Cabrita, L;
Boas, MV
;
Carvalho, AM
;
Ferreira, ICFR
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
127,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Phenolic characterization of Northeast Portuguese propolis: usual and unusual compounds
Full Text
AUTORES:
Soraia I Falcao
;
Miguel Vilas Boas
;
Leticia M Estevinho
; Cristina Barros;
Maria R M Domingues
;
Susana M Cardoso
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
15th International Symposium on Pollutant Responses in Marine Organisms (PRIMO15)
in
ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY,
VOLUME:
396,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
An electronic tongue taste evaluation: Identification of goat milk adulteration with bovine milk
AUTORES:
Dias, LA
;
Peres, AM
;
Veloso, ACA
; Reis, FS;
Vilas Boas, M
; Machado, AASC;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL,
VOLUME:
136,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
161
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Effect of microwave heating with different exposure times on physical and chemical parameters of olive oil
AUTORES:
Malheiro, R; Oliveira, I;
Vilas Boas, M
; Falcao, S;
Bento, A
;
Pereira, JA
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
47,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Insights in the antioxidant activity of diarylamines from the 2,3-dimethylbenzo[b]thiophene through the redox profile
AUTORES:
Abreu, R
; Falcao, S;
Calhelha, RC
;
Ferreira, ICFR
;
Queiroz, MJRP
;
Vilas Boas, M
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF ELECTROANALYTICAL CHEMISTRY,
VOLUME:
628,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
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