1
TÍTULO: Multilocus sequence identification of Penicillium species in cork bark during plank preparation for the manufacture of stoppers
AUTORES: Serra, R ; Peterson, S; Venancio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: RESEARCH IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 159, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Penicillium astrolabium and Penicillium neocrassum, two new species isolated from grapes and their phylogenetic placement in the P-olsonii and P-brevicompactum clade
AUTORES: Serra, R ; Peterson, SW;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: MYCOLOGIA, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Aspergillus ibericus: a new species of section Nigri isolated from grapes
AUTORES: Serra, R ; Cabanes, FJ; Perrone, G; Castella, G; Venancio, A ; Mule, G; Kozakiewicz, Z;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MYCOLOGIA, VOLUME: 98, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on Aspergillus and Penicillium species
AUTORES: Serra, R ; Lourenco, A; Alipio, P; Venancio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MYCOLOGICAL RESEARCH, VOLUME: 110, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle
5
TÍTULO: Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturation
AUTORES: Serra, R ; Mendonca, C; Venancio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 111
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Mycotoxin-producing and other fungi isolated from grapes for wine production, with particular emphasis on ochratoxin A
AUTORES: Serra, R ; Braga, A; Venancio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: RESEARCH IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 156, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Determination of ochratoxin A in wine grapes: comparison of extraction procedures and method validation
AUTORES: Serra, R ; Mendonca, C; Abrunhosa, L ; Pietri, A; Venancio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: 3rd Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 513, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapes
AUTORES: Serra, R ; Abrunhosa, L ; Kozakiewicz, Z; Venancio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 88, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening room
AUTORES: Serra, R ; Abrunhosa, L ; Kozakiewicz, Z; Venancio, A ; Lima, N ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 66, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 48 Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Biodegradation of ochratoxin A by fungi isolated from grapes
AUTORES: Abrunhosa, L ; Serra, R ; Venancio, A ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 50, NÚMERO: 25
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID