Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Rita Maria de Assunção Serra
AuthID:
R-000-FHX
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (10)
Year Start - End:
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 10
1
TÃTULO:
Multilocus sequence identification of Penicillium species in cork bark during plank preparation for the manufacture of stoppers
AUTORES:
Serra, R
; Peterson, S;
Venancio, A
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
RESEARCH IN MICROBIOLOGY,
VOLUME:
159,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Penicillium astrolabium and Penicillium neocrassum, two new species isolated from grapes and their phylogenetic placement in the P-olsonii and P-brevicompactum clade
AUTORES:
Serra, R
; Peterson, SW;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MYCOLOGIA,
VOLUME:
99,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Aspergillus ibericus: a new species of section Nigri isolated from grapes
AUTORES:
Serra, R
; Cabanes, FJ; Perrone, G; Castella, G;
Venancio, A
; Mule, G; Kozakiewicz, Z;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
MYCOLOGIA,
VOLUME:
98,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on Aspergillus and Penicillium species
AUTORES:
Serra, R
; Lourenco, A; Alipio, P;
Venancio, A
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
MYCOLOGICAL RESEARCH,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
5
TÃTULO:
Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturation
AUTORES:
Serra, R
; Mendonca, C;
Venancio, A
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
111
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Mycotoxin-producing and other fungi isolated from grapes for wine production, with particular emphasis on ochratoxin A
AUTORES:
Serra, R
;
Braga, A
;
Venancio, A
;
PUBLICAÇÃO:
2005
,
FONTE:
RESEARCH IN MICROBIOLOGY,
VOLUME:
156,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Determination of ochratoxin A in wine grapes: comparison of extraction procedures and method validation
AUTORES:
Serra, R
; Mendonca, C;
Abrunhosa, L
; Pietri, A;
Venancio, A
;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
3rd Symposium on In Vino Analytica Scientia
in
ANALYTICA CHIMICA ACTA,
VOLUME:
513,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapes
AUTORES:
Serra, R
;
Abrunhosa, L
; Kozakiewicz, Z;
Venancio, A
;
PUBLICAÇÃO:
2003
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
88,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening room
AUTORES:
Serra, R
;
Abrunhosa, L
; Kozakiewicz, Z;
Venancio, A
;
Lima, N
;
PUBLICAÇÃO:
2003
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
66,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
48
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Biodegradation of ochratoxin A by fungi isolated from grapes
AUTORES:
Abrunhosa, L
;
Serra, R
;
Venancio, A
;
PUBLICAÇÃO:
2002
,
FONTE:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
50,
NÚMERO:
25
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service