Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Paulo Jorge Fernandes da Costa
AuthID:
R-000-PRK
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (7)
Year Start - End:
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 7
1
TÃTULO:
Carcass fat partitioning and meat quality of Alentejana and Barrosa young bulls fed high or low maize silage diets
AUTORES:
Costa, ASH;
Costa, P
;
Bessa, RJB
;
Lemos, JPC
; Simoes, JA; Santos Silva, J;
Fontes, CMGA
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effect of low- and high-forage diets on meat quality and fatty acid composition of Alentejana and Barrosa beef breeds
AUTORES:
Costa, P
;
Lemos, JP
;
Lopes, PA
;
Alfaia, CM
;
Costa, ASH
;
Bessa, RJB
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
ANIMAL,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Lipid composition and nutritional quality of intramuscular fat in Charneca-PDO beef
Full Text
AUTORES:
Jose M Pestana
;
Ana S H Costa
;
Cristina M Alfaia
;
Paulo Costa
;
Susana V Martins
;
Susana P Alves
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
234,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
Fatty acid composition, cholesterol and alpha-tocopherol of Barrosa-PDO veal produced in farms located in lowlands, ridges and mountains
Full Text
AUTORES:
Costa, P
;
Costa, AF
;
Lopes, PA
;
Alfaia, CM
;
Bessa, RJB
; Roseiro, LC;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS,
VOLUME:
24,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Nutrient and fiber type relationships in Barrosa muscles
Full Text
AUTORES:
Costa, P
; Roseiro, LC;
Alves, V
; Calkins, CR;
Bessa, RJB
;
Santos, C
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
LIVESTOCK SCIENCE,
VOLUME:
125,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Muscle fiber and fatty acid profiles of Mertolenga-PDO meat
Full Text
AUTORES:
Costa, P
;
Roseiro, LC
;
Bessa, RJB
; Padilha, M; Partidario, A; Maraues M de Almeida; Calkins, CR; Santos, C;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
78,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Influence of slaughter season and sex on fatty acid composition, cholesterol and alpha-tocopherol contents on different muscles of Barrosa-PDO veal
Full Text
AUTORES:
Costa, P
; Roseiro, LC; Partidario, A;
Alves, V
;
Bessa, RJB
; Calkins, CR; Santos, C;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service