1
TÍTULO: Carcass fat partitioning and meat quality of Alentejana and Barrosa young bulls fed high or low maize silage diets
AUTORES: Costa, ASH; Costa, P ; Bessa, RJB ; Lemos, JPC ; Simoes, JA; Santos Silva, J; Fontes, CMGA ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Lipid composition and nutritional quality of intramuscular fat in Charneca-PDO beef  Full Text
AUTORES: Jose M Pestana ; Ana S H Costa; Cristina M Alfaia ; Paulo Costa ; Susana V Martins ; Susana P Alves ; Rui J B Bessa ; Jose A M Prates ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 234, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Fatty acid composition, cholesterol and alpha-tocopherol of Barrosa-PDO veal produced in farms located in lowlands, ridges and mountains  Full Text
AUTORES: Costa, P ; Costa, AF; Lopes, PA ; Alfaia, CM ; Bessa, RJB ; Roseiro, LC; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 24, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Nutrient and fiber type relationships in Barrosa muscles  Full Text
AUTORES: Costa, P ; Roseiro, LC; Alves, V; Calkins, CR; Bessa, RJB ; Santos, C;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: LIVESTOCK SCIENCE, VOLUME: 125, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Muscle fiber and fatty acid profiles of Mertolenga-PDO meat  Full Text
AUTORES: Costa, P ; Roseiro, LC; Bessa, RJB ; Padilha, M; Partidario, A; Maraues M de Almeida; Calkins, CR; Santos, C;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 78, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Influence of slaughter season and sex on fatty acid composition, cholesterol and alpha-tocopherol contents on different muscles of Barrosa-PDO veal  Full Text
AUTORES: Costa, P ; Roseiro, LC; Partidario, A; Alves, V; Bessa, RJB ; Calkins, CR; Santos, C;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 72, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef