Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Teresa de Jesus da Silva Matos
AuthID:
R-000-H3C
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (5)
Year Start - End:
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 5
1
TÃTULO:
Nutritive value of Cistus salvifolius shrubs for small ruminants
Full Text
AUTORES:
Bruno Soares, AM;
Teresa J S Matos
;
Jorge Cadima
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
165,
NÚMERO:
3-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Preliminary results on the effects of grape (Vitis vinifera) seed condensed tannins on in vitro intestinal digestibility of the lupin (Lupinus angustifolius) seed protein fraction in small ruminants. Condensed tannins effects on protein fraction
Full Text
AUTORES:
Bruno Soares, AM
;
Soares Pereira, AL
;
Matos, TJS
;
Ricardo da Silva, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION,
VOLUME:
95,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Predicting degradability parameters of diets for ruminants using regressions on chemical components
Full Text
AUTORES:
Arminda Martins Bruno Soares
;
Jorge Cadima
;
Teresa de Jesus Matos
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Growth inhibition of bacterial isolates recovered from two types of Portuguese dry smoked sausages (chouriqo)
Full Text
AUTORES:
Matos, TJS
;
Bruno Soares, A
; Jensen, BB;
Barreto, AS
; Hojberg, O;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
80,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Mycoflora of two types of Portuguese dry-smoked sausages and inhibitory effect of sodium benzoate, potassium sorbate, and methyl p-hydroxybenzoate on mold growth rate
AUTORES:
Matos, TJS
; Jensen, BB;
Bernardo, FMA
;
Barreto, AHS
; Hojberg, O;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
70,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
13
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service