Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Jorge M.ricardo-Da-Silva
AuthID:
R-000-7R0
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (52)
Note (1)
Year Start - End:
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 53
1
TÃTULO:
Sensory Profile of Portuguese White Wines Using Long-Term Memory: A Novel Nationwide Approach. Sensory Profile of Portuguese White Wines
AUTORES:
Jose Coutinho, A;
Avila, P
;
Ricardo Da Silva, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
JOURNAL OF SENSORY STUDIES,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effect of Saccharomyces strains on the quality of red wines aged on lees
Full Text
AUTORES:
Loira, I; Vejarano, R; Morata, A;
Ricardo da Silva, JM
;
Laureano, O
; Gonzalez, MC; Suarez Lepe, JA;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
139,
NÚMERO:
1-4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Effect of Winery Yeast Lees on Touriga Nacional Red Wine Color and Tannin Evolution
AUTORES:
Ana Rodrigues;
Jorge Manuel Ricardo Da Silva
; Carlos Lucas;
Olga Laureano
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE,
VOLUME:
64,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
Evaluation of Portuguese and Spanish Quercus pyrenaica and Castanea sativa species used in cooperage as natural source of phenolic compounds
Full Text
AUTORES:
Lucia Castro Vazquez; Elena Alanon, ME;
Jorge Manuel Ricardo da Silva
; Soledad Perez Coello, MS;
Olga Laureano
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
237,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
STUDY OF PHENOLIC POTENTIAL OF SEASONED AND TOASTED PORTUGUESE WOOD SPECIES (QUERCUS PYRENAICA AND CASTANEA SATIVA)
AUTORES:
Lucia Castro Vazquez; Maria Elena Alanon;
Jorge Manuel Ricardo Da Silva
; Soledad Perez Coello, MS;
Olga Laureano
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN,
VOLUME:
47,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Vitis vinifera secondary metabolism as affected by sulfate depletion: Diagnosis through phenylpropanoid pathway genes and metabolites
AUTORES:
Tavares, S; Vesentini, D; Fernandes, JC;
Ferreira, RB
;
Laureano, O
;
Ricardo Da Silva, JM
;
Amancio, S
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY,
VOLUME:
66
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
CHARACTERIZATION OF MANNOPROTEINS DURING WHITE WINE (VITIS VINIFERA L. CV. ENCRUZADO) AGEING ON LEES WITH STIRRING IN OAK WOOD BARRELS AND IN A STAINLESS STEEL TANK WITH OAK STAVES
AUTORES:
Ana Rodrigues
;
Jorge Manuel Ricardo Da Silva
; Carlos Lucas;
Olga Laureano
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN,
VOLUME:
46,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Effect of commercial mannoproteins on wine colour and tannins stability
Full Text
AUTORES:
Rodrigues, A
;
Ricardo Da Silva, JM
;
Lucas, C
;
Laureano, O
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
131,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Influence of Fining and Tartaric Stabilisation Procedures on White Wine Mannoprotein Content
AUTORES:
Rodrigues, A
;
Ricardo Da Silva, JM
; Lucas, C;
Laureano, O
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Preliminary results on the effects of grape (Vitis vinifera) seed condensed tannins on in vitro intestinal digestibility of the lupin (Lupinus angustifolius) seed protein fraction in small ruminants. Condensed tannins effects on protein fraction
Full Text
AUTORES:
Bruno Soares, AM
;
Soares Pereira, AL
;
Matos, TJS
;
Ricardo da Silva, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION,
VOLUME:
95,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 6. Total de resultados: 53.
<<
<
1
2
3
4
5
6
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service