1
TÍTULO: Sensory Profile of Portuguese White Wines Using Long-Term Memory: A Novel Nationwide Approach. Sensory Profile of Portuguese White Wines
AUTORES: Jose Coutinho, A; Avila, P; Ricardo Da Silva, JM ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 30, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Effect of Saccharomyces strains on the quality of red wines aged on lees  Full Text
AUTORES: Loira, I; Vejarano, R; Morata, A; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ; Gonzalez, MC; Suarez Lepe, JA;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 139, NÚMERO: 1-4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Effect of Winery Yeast Lees on Touriga Nacional Red Wine Color and Tannin Evolution
AUTORES: Ana Rodrigues; Jorge Manuel Ricardo Da Silva ; Carlos Lucas; Olga Laureano ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 64, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Evaluation of Portuguese and Spanish Quercus pyrenaica and Castanea sativa species used in cooperage as natural source of phenolic compounds  Full Text
AUTORES: Lucia Castro Vazquez; Elena Alanon, ME; Jorge Manuel Ricardo da Silva ; Soledad Perez Coello, MS; Olga Laureano;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 237, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: STUDY OF PHENOLIC POTENTIAL OF SEASONED AND TOASTED PORTUGUESE WOOD SPECIES (QUERCUS PYRENAICA AND CASTANEA SATIVA)
AUTORES: Lucia Castro Vazquez; Maria Elena Alanon; Jorge Manuel Ricardo Da Silva ; Soledad Perez Coello, MS; Olga Laureano;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, VOLUME: 47, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Vitis vinifera secondary metabolism as affected by sulfate depletion: Diagnosis through phenylpropanoid pathway genes and metabolites
AUTORES: Tavares, S; Vesentini, D; Fernandes, JC; Ferreira, RB ; Laureano, O ; Ricardo Da Silva, JM ; Amancio, S ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, VOLUME: 66
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: CHARACTERIZATION OF MANNOPROTEINS DURING WHITE WINE (VITIS VINIFERA L. CV. ENCRUZADO) AGEING ON LEES WITH STIRRING IN OAK WOOD BARRELS AND IN A STAINLESS STEEL TANK WITH OAK STAVES
AUTORES: Ana Rodrigues; Jorge Manuel Ricardo Da Silva ; Carlos Lucas; Olga Laureano ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, VOLUME: 46, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Effect of commercial mannoproteins on wine colour and tannins stability  Full Text
AUTORES: Rodrigues, A; Ricardo Da Silva, JM ; Lucas, C; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 131, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Influence of Fining and Tartaric Stabilisation Procedures on White Wine Mannoprotein Content
AUTORES: Rodrigues, A; Ricardo Da Silva, JM ; Lucas, C; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 6. Total de resultados: 53.