1
TÍTULO: Evaluation of Texture and Viscoelastic Behavior of Hybrid Clean Label Deli Ham with Pulse Flours
AUTORES: Carvalho, Lisiane; Seriacaroupin, Soundary; Raymundo, Anabela; Matos, Teresa; Sousa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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2
TÍTULO: Morcela de Arroz Sausage: Manufacturing Process, Chemical Composition and Shelf Life
AUTORES: Pereira, JA; Dionísio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Pork: Meat Quality and Processed Meat Products
INDEXADO EM: Scopus
3
TÍTULO: Multivariate nature of a cooked blood sausage spoilage along aerobic and vacuum package storage
AUTORES: Pereira, JA ; Dionisio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 20
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
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4
TÍTULO: Sperm-binding to the perivitelline membrane of chicken egg yolk as a functional test for epididymal collected spz evaluation in dogs  Full Text
AUTORES: Paula, TAR; Silva, T; Bergo, L; Carazo, LRB; Mateus, L;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 22nd Annual Conference of the European-Society-for-Domestic-Animal-Reproduction (ESDAR) in REPRODUCTION IN DOMESTIC ANIMALS, VOLUME: 53
INDEXADO EM: WOS
6
TÍTULO: Dietary inclusion of tomato pomace improves meat oxidative stability of young pigs  Full Text
AUTORES: Correia, CS; Alfaia, CM; Madeira, MS; Lopes, PA; Matos, TJS; Cunha, LF; Prates, JAM; Freire, JPB;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION, VOLUME: 101, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 23
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10
TÍTULO: Microbial spoilage of portuguese chourico along shelf life period  Full Text
AUTORES: Teresa de Jesus da Silva Matos; Arminda Bruno Soares; Antonio Amaral Azevedo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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