Teresa de Jesus da Silva Matos
AuthID: R-000-H3C
1
TÃTULO: Evaluation of Texture and Viscoelastic Behavior of Hybrid Clean Label Deli Ham with Pulse Flours
AUTORES: Carvalho, Lisiane; Seriacaroupin, Soundary; Raymundo, Anabela; Matos, Teresa; Sousa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
AUTORES: Carvalho, Lisiane; Seriacaroupin, Soundary; Raymundo, Anabela; Matos, Teresa; Sousa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 9th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY, IBEREO 2024, VOLUME: 56
2
TÃTULO: Morcela de Arroz Sausage: Manufacturing Process, Chemical Composition and Shelf Life
AUTORES: Pereira, JA; Dionísio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Pork: Meat Quality and Processed Meat Products
AUTORES: Pereira, JA; Dionísio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Pork: Meat Quality and Processed Meat Products
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Multivariate nature of a cooked blood sausage spoilage along aerobic and vacuum package storage
AUTORES: Pereira, JA ; Dionisio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 20
AUTORES: Pereira, JA ; Dionisio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 20
4
TÃTULO: Sperm-binding to the perivitelline membrane of chicken egg yolk as a functional test for epididymal collected spz evaluation in dogs Full Text
AUTORES: Paula, TAR; Silva, T; Bergo, L; Carazo, LRB; Mateus, L;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 22nd Annual Conference of the European-Society-for-Domestic-Animal-Reproduction (ESDAR) in REPRODUCTION IN DOMESTIC ANIMALS, VOLUME: 53
AUTORES: Paula, TAR; Silva, T; Bergo, L; Carazo, LRB; Mateus, L;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 22nd Annual Conference of the European-Society-for-Domestic-Animal-Reproduction (ESDAR) in REPRODUCTION IN DOMESTIC ANIMALS, VOLUME: 53
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: APPLICATION OF UNSTEADY-STATE HEAT TRANSFER EQUATIONS TO THERMAL PROCESS OF MORCELA DE ARROZ FROM MONCHIQUE REGION, A PORTUGUESE TRADITIONAL BLOOD SAUSAGE. Assess the Adequacy of Ushte Using Heisler Charts Full Text
AUTORES: Pereira, JA ; Ferreira Dias, S; Dionisio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 41, NÚMERO: 2
AUTORES: Pereira, JA ; Ferreira Dias, S; Dionisio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 41, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Dietary inclusion of tomato pomace improves meat oxidative stability of young pigs Full Text
AUTORES: Correia, CS; Alfaia, CM; Madeira, MS; Lopes, PA; Matos, TJS; Cunha, LF; Prates, JAM; Freire, JPB;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION, VOLUME: 101, NÚMERO: 6
AUTORES: Correia, CS; Alfaia, CM; Madeira, MS; Lopes, PA; Matos, TJS; Cunha, LF; Prates, JAM; Freire, JPB;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION, VOLUME: 101, NÚMERO: 6
7
TÃTULO: Effect of packaging technology on microbiological and sensory quality of a cooked blood sausage, Morcela de Arroz, from Monchique region of Portugal Full Text
AUTORES: Pereira, JA ; Dionisio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 101
AUTORES: Pereira, JA ; Dionisio, L; Patarata, L; Matos, TJS;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 101
8
TÃTULO: SENSORY LEXICON DEVELOPMENT FOR A PORTUGUESE COOKED BLOOD SAUSAGE - MORCELA DE ARROZ DE MONCHIQUE - TO PREDICT ITS USEFULNESS FOR A GEOGRAPHICAL CERTIFICATION. Sensory Lexicon of Monchique Cooked Blood Sausage Full Text
AUTORES: Pereira, JA ; Dionisio, L; Matos, TJS; Patarata, L;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
AUTORES: Pereira, JA ; Dionisio, L; Matos, TJS; Patarata, L;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
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TÃTULO: Shelf Life Determination of Sliced Portuguese Traditional Blood Sausage-Morcela de Arroz de Monchique through Microbiological Challenge and Consumer Test. Shelf life of sliced blood sausage… Full Text
AUTORES: Jorge A Pereira ; Pedro Silva; Teresa J S Matos; Luis Patarata;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 80, NÚMERO: 3
AUTORES: Jorge A Pereira ; Pedro Silva; Teresa J S Matos; Luis Patarata;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 80, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Microbial spoilage of portuguese chourico along shelf life period Full Text
AUTORES: Teresa de Jesus da Silva Matos; Arminda Bruno Soares; Antonio Amaral Azevedo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
AUTORES: Teresa de Jesus da Silva Matos; Arminda Bruno Soares; Antonio Amaral Azevedo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1