1
TÍTULO: Polyphenols, Antioxidant Potential and Color of Fortified Wines during Accelerated Ageing: The Madeira Wine Case Study  Full Text
AUTORES: Vanda Pereira ; Francisco Albuquerque; Juan Cacho; Jose C Marques ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 18
2
TÍTULO: Evolution of 5-hydroxymethylfurfural (HMF) and furfural (F) in fortified wines submitted to overheating conditions  Full Text
AUTORES: Pereira, V ; Albuquerque, FM; Ferreira, AC ; Cacho, J; Marques, JC ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 42
4
TÍTULO: HPLC-DAD methodology for the quantification of organic acids, furans and polyphenols by direct injection of wine samples  Full Text
AUTORES: Vanda Pereira ; Jose S Camara ; Juan Cacho; Jose C Marques ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE, VOLUME: 33, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
5
TÍTULO: Quantification of polyphenolls with potential antioxidant properties in wines using reverse phase HPLC  Full Text
AUTORES: Paixao, N; Pereira, V ; Marques, JC ; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE, VOLUME: 31, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Simultaneous analysis of free amino acids and biogenic amines in honey and wine samples using in loop orthophthalaldeyde derivatization procedure  Full Text
AUTORES: Pereira, V ; Pontes, M; Camara, JS ; Marques, JC ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1189, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 78