Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Vanda Nulita Gomes Pereira
AuthID:
R-000-HCD
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (6)
Year Start - End:
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 6
1
TÃTULO:
Polyphenols, Antioxidant Potential and Color of Fortified Wines during Accelerated Ageing: The Madeira Wine Case Study
Full Text
AUTORES:
Vanda Pereira
; Francisco Albuquerque; Juan Cacho;
Jose C Marques
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
18
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
Evolution of 5-hydroxymethylfurfural (HMF) and furfural (F) in fortified wines submitted to overheating conditions
Full Text
AUTORES:
Pereira, V
; Albuquerque, FM;
Ferreira, AC
; Cacho, J;
Marques, JC
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
44,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
42
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Evaluation of the feasibility of the electronic tongue as a rapid analytical tool for wine age prediction and quantification of the organic acids and phenolic compounds. The case-study of Madeira wine
Full Text
AUTORES:
Rudnitskaya, A
;
Rocha, SM
; Legin, A;
Pereira, V
;
Marques, JC
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
ANALYTICA CHIMICA ACTA,
VOLUME:
662,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
51
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
HPLC-DAD methodology for the quantification of organic acids, furans and polyphenols by direct injection of wine samples
Full Text
AUTORES:
Vanda Pereira
;
Jose S Camara
; Juan Cacho;
Jose C Marques
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Quantification of polyphenolls with potential antioxidant properties in wines using reverse phase HPLC
Full Text
AUTORES:
Paixao, N;
Pereira, V
;
Marques, JC
;
Camara, JS
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE,
VOLUME:
31,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Simultaneous analysis of free amino acids and biogenic amines in honey and wine samples using in loop orthophthalaldeyde derivatization procedure
Full Text
AUTORES:
Pereira, V
; Pontes, M;
Camara, JS
;
Marques, JC
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A,
VOLUME:
1189,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
78
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service