Vanda Nulita Gomes Pereira
AuthID: R-000-HCD
1
TÃTULO: Impact of Non-Saccharomyces Yeast Fermentation in Madeira Wine Chemical Composition
AUTORES: Miranda, Andreia; Pereira, Vanda; Jardim, Humberto; Malfeito Ferreira, Manuel; Marques, Jose Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Miranda, Andreia; Pereira, Vanda; Jardim, Humberto; Malfeito Ferreira, Manuel; Marques, Jose Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Unveiling the Evolution of Madeira Wine Key Metabolites: A Three-Year Follow-Up Study
AUTORES: Pereira, Vanda; Leca, Joao M.; Freitas, Ana, I; Ana C Pereira; Pontes, Marisela; Albuquerque, Francisco; Marques, Jose C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
AUTORES: Pereira, Vanda; Leca, Joao M.; Freitas, Ana, I; Ana C Pereira; Pontes, Marisela; Albuquerque, Francisco; Marques, Jose C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
3
TÃTULO: Optical Fiber Sensor for Monitoring the Evaporation of Ethanol-Water Mixtures
AUTORES: Pereira, Diana; Bierlich, Joerg; Kobelke, Jens; Pereira, Vanda; Ferreira, Marta S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SENSORS, VOLUME: 22, NÚMERO: 15
AUTORES: Pereira, Diana; Bierlich, Joerg; Kobelke, Jens; Pereira, Vanda; Ferreira, Marta S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SENSORS, VOLUME: 22, NÚMERO: 15
4
TÃTULO: Real-Time Measurement of Refractive Index Using 3D-Printed Optofluidic Fiber Sensor
AUTORES: Leça, JM; Magalhães, Y; Antunes, P; Pereira, V; Ferreira, MS;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Sensors, VOLUME: 22, NÚMERO: 23
AUTORES: Leça, JM; Magalhães, Y; Antunes, P; Pereira, V; Ferreira, MS;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Sensors, VOLUME: 22, NÚMERO: 23
5
TÃTULO: Impact of indigenous non-saccharomyces yeasts isolated from madeira island vineyards on the formation of ethyl carbamate in the aging of fortified wines
AUTORES: Leça, JM; Pereira, V; Miranda, A; Vilchez, JL; Malfeito Ferreira, M; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Processes, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
AUTORES: Leça, JM; Pereira, V; Miranda, A; Vilchez, JL; Malfeito Ferreira, M; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Processes, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
6
TÃTULO: New insights into ethyl carbamate occurrence in fortified wines
AUTORES: Leça, JM; Pereira, V; Miranda, A; Vilchez, JL; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT, VOLUME: 150
AUTORES: Leça, JM; Pereira, V; Miranda, A; Vilchez, JL; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT, VOLUME: 150
7
TÃTULO: Evaluation of fucoxanthin contents in seaweed biomass by vortex-assisted solid-liquid microextraction using high-performance liquid chromatography with photodiode array detection Full Text
AUTORES: Nunes, N; Leca, JM; Ana C Pereira; Pereira, V; Ferraz, S; Barreto, MC; Marques, JC; de Carvalho, MAAP;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 42
AUTORES: Nunes, N; Leca, JM; Ana C Pereira; Pereira, V; Ferraz, S; Barreto, MC; Marques, JC; de Carvalho, MAAP;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 42
8
TÃTULO: Is Sotolon Relevant to the Aroma of Madeira Wine Blends?
AUTORES: Gaspar, JM; Freitas, AI; Zhao, QZ; Leca, JM; Pereira, V; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 9, NÚMERO: 11
AUTORES: Gaspar, JM; Freitas, AI; Zhao, QZ; Leca, JM; Pereira, V; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 9, NÚMERO: 11
9
TÃTULO: Emerging Trends in Fortified Wines: A Scientific Perspective
AUTORES: Vanda Pereira; Ana C Pereira; José C Marques;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Alcoholic Beverages
AUTORES: Vanda Pereira; Ana C Pereira; José C Marques;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Alcoholic Beverages
10
TÃTULO: A Simple Emulsification-Assisted Extraction Method for the GC-MS/SIM Analysis of Wine Markers of Aging and Oxidation: Application for Studying Micro-Oxygenation in Madeira Wine Full Text
AUTORES: Freitas, AI; Pereira, V; Leca, JM; Ana C Pereira; Albuquerque, F; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 8
AUTORES: Freitas, AI; Pereira, V; Leca, JM; Ana C Pereira; Albuquerque, F; Marques, JC;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 8