Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Helena Rodrigues Gonçalves Soares Costa
AuthID:
R-000-JHE
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (34)
Abstract (5)
Review (1)
Proceedings Paper (1)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 42
1
TÃTULO:
Antioxidant Activity of Phytochemicals
AUTORES:
Patras, A; Yuan, YV;
Costa, HS
;
Sanches Silva, A
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Handbook of Plant Food Phytochemicals: Sources, Stability and Extraction
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Carotenoids, vitamins (A, B-2, C and E) and total folate of traditional foods from Black Sea Area countries
AUTORES:
Sanches Silva, A
; Albuquerque, TG; Finglas, P; Ribeiro, T; Valente, A; Vasilopoulou, E; Trichopoulou, A; Alexieva, I; Boyko, N; Costea, CE; Hayran, O; Jorjadze, M; Kaprelyants, L; Karpenko, D; D'Antuono, LF;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Comparison of leafy kale populations from Italy, Portugal, and Turkey for their bioactive compound content: phenolics, glucosinolates, carotenoids, and chlorophylls. Bioactive content of leafy kale populations
AUTORES:
Ferioli, F; Giambanelli, E; D'Antuono, LF;
Costa, HS
; Albuquerque, TG;
Silva, AS
; Hayran, O; Kocaoglu, B;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Definition and documentation of traditional foods of the Black Sea Area Countries: potential nutrition claims. Definition and documentation of traditional foods of the BSAC
Full Text
AUTORES:
Vardis Dilis; Effie Vasilopoulou;
Iordanka Alexieva
; Nadiya Boyko; Aurelian Bondrea; Sergey Fedosov; Osman Hayran;
Mariam Jorjadze
; Dmitry Karpenko;
Helena S Costa
; Paul Finglas; Antonia Trichopoulou;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
New nutritional composition data on selected traditional foods consumed in Black Sea Area countries. Nutritional composition of traditional foods from the Black Sea region
AUTORES:
Costa, HS
; Albuquerque, TG;
Sanches Silva, A
; Vasilopoulou, E; Trichopoulou, A; D'Antuono, LF; Alexieva, I; Boyko, N; Costea, C; Fedosova, K; Hayran, O; Karpenko, D; Kilasonia, Z; Finglas, P;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Traditional foods from the Black Sea region as a potential source of minerals. Traditional Foods from the Black Sea region as a source of minerals
Full Text
AUTORES:
Tania G Albuquerque
;
Helena S Costa
;
Ana Sanches Silva
; Mariana Santos; Antonia Trichopoulou; Filippo D'Antuono;
Iordanka Alexieva
; Nadiya Boyko; Carmen Costea;
Katerina Fedosova
; Dmitry Karpenko;
Zaza Kilasonia
; Bike Kocaoglu; Paul Finglas;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Ultra-high pressure LC for astaxanthin determination in shrimp by-products and active food packaging
AUTORES:
Sanches Silva, A
; Ribeiro, T; Albuquerque, TG; Paseiro, P; Sendon, R; de Quiros, AB; Lopez Cervantes, J; Sanchez Machado, DI; Valdez, HS; Angulo, I; Aurrekoetxea, GP;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
An update on potato crisps contents of moisture, fat, salt and fatty acids (including trans-fatty acids) with special emphasis on new oils/fats used for frying
AUTORES:
Albuquerque, TG;
Sanches Silva, A
; Santos, L;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION,
VOLUME:
63,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
South European Kales: a Cross Country, Cross Cultural Research
AUTORES:
D'Antuono, LF; Manco, MA;
Costa, HS
;
Silva, AS
; Albuquerque, TG; Kocaoglu, B; Hayran, O;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
28th Int Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / Int Symp on Quality-Chain Management of Fresh Vegetables - From Fork to Farm
in
XXVIII INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS ON SCIENCE AND HORTICULTURE FOR PEOPLE (IHC2010): INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON QUALITY-CHAIN MANAGEMENT OF FRESH VEGETABLES: FROM FORK TO FARM,
VOLUME:
936,
NÚMERO:
936
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Ultra-high pressure LC determination of glucosamine in shrimp by-products and migration tests of chitosan films
AUTORES:
Sanches Silva, A
; Ribeiro, T; Albuquerque, TG; Paseiro, P; Sendon, R; de Quiros, AB; Lopez Cervantes, J; Sanchez Machado, DI; Valdez, HS; Angulo, I; Aurrekoetxea, GP;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE,
VOLUME:
35,
NÚMERO:
5-6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 5. Total de resultados: 42.
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service