Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Ana Raquel Mendes Ferreira Monteiro Madureira
AuthID:
R-000-JTN
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (10)
Review (2)
Year Start - End:
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 12
1
TÃTULO:
A comprehensive study into the impact of a chitosan mouthwash upon oral microorganism's biofilm formation in vitro
Full Text
AUTORES:
Costa, EM
;
Silva, S
;
Madureira, AR
;
Cardelle Cobas, A
;
Tavaria, FK
;
Pintado, MM
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
101,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
73
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
A novel direct contact method for the assessment of the antimicrobial activity of dental cements
Full Text
AUTORES:
Costa, EM; Silva, S;
Madureira, AR
;
Cardelle Cobas, A
;
Tavaria, FK
;
Pintado, MM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Bioactivity of probiotic whey cheese: characterization of the content of peptides and organic acids. Bioactive whey cheese
Full Text
AUTORES:
Madureira, AR
; Soares, JC; Amorim, M;
Tavares, T
;
Gomes, AM
;
Pintado, MM
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
4
TÃTULO:
Effect of in vitro digestion upon the antioxidant capacity of aqueous extracts of Agrimonia eupatoria, Rubus idaeus, Salvia sp and Satureja montana
AUTORES:
Giao, MS; Gomes, S;
Madureira, AR
;
Faria, A
;
Pestana, D
;
Calhau, C
;
Pintado, ME
; Azevedo, I;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
131,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Incorporation of Probiotic Bacteria in Whey Cheese: Decreasing the Risk of Microbial Contamination
AUTORES:
Raquel Madureira, AR
;
Manuela E Pintado
;
Ana M P Gomes
;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
74,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Protective effect of whey cheese matrix on probiotic strains exposed to simulated gastrointestinal conditions
Full Text
AUTORES:
Raquel R Madureira
; Manuela Amorim;
Ana M Gomes
;
Manuela E Pintado
;
Xavier X Malcata
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
44,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Rheological, textural and microstructural features of probiotic whey cheeses
AUTORES:
Madureira, AR
; Pintado, AI;
Gomes, AM
;
Pintado, ME
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
44,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Technological Optimization of Manufacture of Probiotic Whey Cheese Matrices
Full Text
AUTORES:
Ana R Madureira
;
Teresa Brandao
;
Ana M Gomes
;
Manuela E Pintado
;
Xavier X Malcata
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
VOLUME:
76,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Invited review: Physiological properties of bioactive peptides obtained from whey proteins
Full Text
AUTORES:
Madureira, AR
;
Tavares, T
;
Gomes, AMP
;
Pintado, ME
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Sweet whey cheese matrices inoculated with the probiotic strain Lactobacillus paracasei LAFTI (R) L26
AUTORES:
Madureira, AR
; Soares, JC;
Pintado, ME
;
Gomes, AP
;
Freitas, AC
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
88,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 12.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service