1
TÍTULO: Food safety in the domestic environment  Full Text
AUTORES: Azevedo, I; Albano, H ; Silva, J ; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Comparison of Antilisterial Effects of Two Strains of Lactic Acid Bacteria during Processing and Storage of a Portuguese Salami-like Product "Alheira"
AUTORES: Manuela Vaz Velho; Samuel Jacome; Lucia Noronha; Svetoslav Todorov; Susana Fonseca ; Rita Pinheiro; Alcina Morais ; Joana Silva ; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: 11th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICheaP) in ICHEAP-11: 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON CHEMICAL AND PROCESS ENGINEERING, PTS 1-4, VOLUME: 32
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Effects of Processing and Storage on Pediococcus pentosaceus SB83 in Vaginal Formulations: Lyophilized Powder and Tablets  Full Text
AUTORES: Sandra Borges; Paulo Costa ; Joana Silva ; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 2013
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Evaluation of Antibiotic Resistance Patterns of Food and Clinical Listeria monocytogenes Isolates in Portugal
AUTORES: Joana Barbosa; Rui Magalhaes; Isabel Santos; Vania Ferreira; Teresa R S Brandao; Joana Silva ; Goncalo Almeida ; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Evaluation of characteristics of Pediococcus spp. to be used as a vaginal probiotic  Full Text
AUTORES: Borges, S; Barbosa, J; Silva, J ; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Foci of contamination of Listeria monocytogenes in different cheese processing plants  Full Text
AUTORES: Almeida, G ; Magalhaes, R; Carneiro, L; Santos, I; Silva, J ; Ferreira, V; Hogg, T; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 167, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Fresh fruits and vegetables-An overview on applied methodologies to improve its quality and safety  Full Text
AUTORES: Ramos, B; Miller, FA ; Brandao, TRS; Teixeira, P ; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 20
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: The role of lactobacilli and probiotics in maintaining vaginal health  Full Text
AUTORES: Borges, S; Silva, J ; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Archives of Gynecology and Obstetrics, VOLUME: 289, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Behaviour of Listeria monocytogenes isolates through gastro-intestinal tract passage simulation, before and after two sub-lethal stresses  Full Text
AUTORES: Barbosa, J; Borges, S; Magalhaes, R; Ferreira, V; Santos, I; Silva, J ; Almeida, G ; Gibbs, P; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Cronobacter sakazakii in powdered infant formula on sale in Portugal and its behaviour at different temperatures after reconstitution
AUTORES: Rui Magalhaes; Joana Silva ; Goncalo Almeida ; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, VOLUME: 67, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 10. Total de resultados: 97.