1
TÍTULO: Putative markers of adulteration of extra virgin olive oil with refined olive oil: Prospects and limitations  Full Text
AUTORES: Raquel Garcia ; Nuno Martins; Maria Joao Cabrita ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Phenolic and furanic compounds of Portuguese chestnut and French, American and Portuguese oak wood chips  Full Text
AUTORES: Raquel Garcia ; Bruno Soares; Cristina Barrocas Dias; Ana Maria C Costa Freitas; Maria Joao Cabrita ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 235, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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3
TÍTULO: PHENOLIC COMPOUNDS RELEASED FROM OAK, CHERRY, CHESTNUT AND ROBINIA CHIPS INTO A SYNTETHIC WINE: INFLUENCE OF TOASTING LEVEL
AUTORES: Bruno Soares; Raquel Garcia ; Ana Maria C Costa Freitas; Maria Joao Cabrita ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 27, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: VOLATILE COMPOUNDS FROM OAK, CHERRY, CHESTNUT AND ACACIA CHIPS: INFLUENCE OF TOASTING LEVEL
AUTORES: Nuno Martins; Raquel Garcia ; Marco Comes Da Silva ; Maria Joao Cabrita ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 27, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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