1
TÍTULO: Control of pathogenic and spoilage microorganisms from cheese surface by whey protein films containing malic acid, nisin and natamycin
AUTORES: Pintado, CMBS ; Ferreira, MASS ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 21, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Association Between a Case Study of Asymptomatic Ovine Listerial Mastitis and the Contamination of Soft Cheese and Cheese Processing Environment with Listeria monocytogenes in Portugal
AUTORES: Pintado, CMBS ; Grant, KA; Halford Maw, R; Hampton, MD; Ferreira, MASS ; McLauchlin, J;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, VOLUME: 6, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Properties of Whey Protein-Based Films Containing Organic Acids and Nisin To Control Listeria monocytogenes
AUTORES: Pintado, CMBS ; Ferreira, MASS ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 72, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Prevalence and characterization of Listeria monocytogenes isolated from soft cheese
AUTORES: Pintado, CMBS ; Oliveira, A; Pampulha, ME; Ferreira, MASS ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 22, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID