1
TÍTULO: Influence of Na+, K+ and Ca2+ on mechanical and structural properties of gels from chestnut and rice flours  Full Text
AUTORES: Torres, MD; Raymundo, A ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 102, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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2
TÍTULO: Effect of sucrose, stevia and xylitol on rheological properties of gels from blends of chestnut and rice flours  Full Text
AUTORES: Torres, MD; Raymundo, A ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 98, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Real-Time Monitoring of Lycopene Content in Tomato-Derived Products During Processing: Implementation of a Novel Double-Slit Raman Spectrometer
AUTORES: Morten Kocks; Stefan Ovesen Banke; Bjorn Madsen; Tiago Vaz; Mara Carvalheira; Nuno Pandega; Isabel Sousa ; Sune Dowler Nygaard;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: APPLIED SPECTROSCOPY, VOLUME: 67, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Thermorheological and Textural Behaviour of Gluten-Free Gels Obtained from Chestnut and Rice Flours  Full Text
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Raymundo, A ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 7, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Handle
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6
TÍTULO: Effect of freezing on the rheological, chemical and colour properties of Serpa cheese
AUTORES: Nuno Alvarenga ; Joao Canada; Isabel Sousa ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, VOLUME: 78, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Kinetics of production and characterization of the fucose-containing exopolysaccharide from Enterobacter A47
AUTORES: Torres, CAV; Marques, R; Antunes, S; Alves, VD ; Sousa, I ; Ramos, AM ; Oliveira, R ; Freitas, F ; Reis, MAM ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 156, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
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8
TÍTULO: Microalgae biomass interaction in biopolymer gelled systems  Full Text
AUTORES: Batista, AP; Nunes, MC ; Raymundo, A ; Gouveia, L; Sousa, I ; Cordobes, F; Guerrero, A; Franco, JM;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Conference on Food Colloids 2010 - On the Road From Interfaces to Consumers in FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 25, NÚMERO: 4
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9
TÍTULO: Control of pathogenic and spoilage microorganisms from cheese surface by whey protein films containing malic acid, nisin and natamycin
AUTORES: Pintado, CMBS ; Ferreira, MASS ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 21, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
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10
TÍTULO: Properties of Whey Protein-Based Films Containing Organic Acids and Nisin To Control Listeria monocytogenes
AUTORES: Pintado, CMBS ; Ferreira, MASS ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 72, NÚMERO: 9
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