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Isabel Maria Nunes de Sousa
AuthID:
R-000-6CV
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Document Source:
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Article (38)
Proceedings Paper (7)
Article in Press (1)
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2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 46
1
TÃTULO:
Influence of Na+, K+ and Ca2+ on mechanical and structural properties of gels from chestnut and rice flours
Full Text
AUTORES:
Torres, MD
;
Raymundo, A
;
Sousa, I
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
102,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effect of sucrose, stevia and xylitol on rheological properties of gels from blends of chestnut and rice flours
Full Text
AUTORES:
Torres, MD
;
Raymundo, A
;
Sousa, I
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
98,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Real-Time Monitoring of Lycopene Content in Tomato-Derived Products During Processing: Implementation of a Novel Double-Slit Raman Spectrometer
AUTORES:
Morten Kocks
; Stefan Ovesen Banke; Bjorn Madsen; Tiago Vaz; Mara Carvalheira; Nuno Pandega;
Isabel Sousa
; Sune Dowler Nygaard;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
APPLIED SPECTROSCOPY,
VOLUME:
67,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
Thermorheological and Textural Behaviour of Gluten-Free Gels Obtained from Chestnut and Rice Flours
Full Text
AUTORES:
Torres, MD; Fradinho, P;
Raymundo, A
;
Sousa, I
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Food and Bioprocess Technology,
VOLUME:
7,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Novel foods with microalgal ingredients - Effect of gel setting conditions on the linear viscoelasticity of Spirulina and Haematococcus gels
Full Text
AUTORES:
Ana Paula Batista
;
Ma Cristiana Nunes
;
Patricia Fradinho
;
Luisa Gouveia
;
Isabel Sousa
;
Anabela Raymundo
;
Jose M Franco
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Effect of freezing on the rheological, chemical and colour properties of Serpa cheese
AUTORES:
Nuno Alvarenga
;
Joao Canada
;
Isabel Sousa
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF DAIRY RESEARCH,
VOLUME:
78,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Kinetics of production and characterization of the fucose-containing exopolysaccharide from Enterobacter A47
AUTORES:
Torres, CAV; Marques, R; Antunes, S;
Alves, VD
;
Sousa, I
;
Ramos, AM
;
Oliveira, R
;
Freitas, F
;
Reis, MAM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
156,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Microalgae biomass interaction in biopolymer gelled systems
Full Text
AUTORES:
Batista, AP
;
Nunes, MC
;
Raymundo, A
;
Gouveia, L
;
Sousa, I
; Cordobes, F; Guerrero, A;
Franco, JM
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
Conference on Food Colloids 2010 - On the Road From Interfaces to Consumers
in
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
25,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Control of pathogenic and spoilage microorganisms from cheese surface by whey protein films containing malic acid, nisin and natamycin
AUTORES:
Pintado, CMBS
;
Ferreira, MASS
;
Sousa, I
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Properties of Whey Protein-Based Films Containing Organic Acids and Nisin To Control Listeria monocytogenes
AUTORES:
Pintado, CMBS
;
Ferreira, MASS
;
Sousa, I
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
72,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
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