1
TÍTULO: Evaluation of minimally processed salads commercialized in Portugal  Full Text
AUTORES: Santos, MI; Cavaco, A; Gouveia, J; Novais, MR; Nogueira, PJ; Pedroso, L; Ferreira, MASS ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Control of pathogenic and spoilage microorganisms from cheese surface by whey protein films containing malic acid, nisin and natamycin
AUTORES: Pintado, CMBS ; Ferreira, MASS ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 21, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Association Between a Case Study of Asymptomatic Ovine Listerial Mastitis and the Contamination of Soft Cheese and Cheese Processing Environment with Listeria monocytogenes in Portugal
AUTORES: Pintado, CMBS ; Grant, KA; Halford Maw, R; Hampton, MD; Ferreira, MASS ; McLauchlin, J;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE, VOLUME: 6, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Properties of Whey Protein-Based Films Containing Organic Acids and Nisin To Control Listeria monocytogenes
AUTORES: Pintado, CMBS ; Ferreira, MASS ; Sousa, I ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 72, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Effects of a phosphinothricin based herbicide on selected groups of soil microorganisms  Full Text
AUTORES: Pampulha, ME; Ferreira, MASS ; Oliveira, A;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF BASIC MICROBIOLOGY, VOLUME: 47, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Prevalence and characterization of Listeria monocytogenes isolated from soft cheese
AUTORES: Pintado, CMBS ; Oliveira, A; Pampulha, ME; Ferreira, MASS ;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 22, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: The effect of nisin on Listeria monocytogenes in culture medium and long-life cottage cheese
AUTORES: Ferreira, MASS ; Lund, BM;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: Letters in Applied Microbiology, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID