1
TÍTULO: Identification of Chemical Clusters Discriminators of Arabica and Robusta Green Coffee  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Impact of Roasting Time on the Sensory Profile of Arabica and Robusta Coffee  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ECOLOGY OF FOOD AND NUTRITION, VOLUME: 52, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Molecular screening of ovine mastitis in different breeds  Full Text
AUTORES: Guerreiro, O; Velez, Z; Alvarenga, N ; Matos, C; Duarte, M;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 96, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Production and characterization of green and black olive paste using cream of animal and vegetable origins
AUTORES: Alvarenga, NB ; Lidon, FJC ; Silva, A; Martins, G; Cruz, T; Palma, V; Canada, J;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Emirates Journal of Food and Agriculture, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Prospects of UV radiation for application in postharvest technology  Full Text
AUTORES: Ribeiro, C; Canada, J; Alvarenga, B ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Emirates Journal of Food and Agriculture, VOLUME: 24, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Effect of freezing on the rheological, chemical and colour properties of Serpa cheese
AUTORES: Nuno Alvarenga ; Joao Canada; Isabel Sousa ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, VOLUME: 78, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
8
TÍTULO: Sensory properties of macaroni with and without green banana pulp and the application of (60)Cobalt Ionizing Radiation
AUTORES: Nuno B Alvarenga ; Elsa Borralho; Hugo Escola; Samuel Andre; Teresa Carola; Carlos M Ribeiro; Joyo M Dias; Magda S Taipina; Leda C A Lamardo; Simone C Balian; Canada, JSB;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF) in 11TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD (ICEF11), VOLUME: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Estimation of Serpa cheese ripening time using multiple linear regression (MLR) considering rheological, physical and chemical data
AUTORES: Nuno Alvarenga ; Paula Silva; Jose Rodriguez Garcia; Isabel Sousa ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, VOLUME: 75, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Influence of culture conditions on esterase activity of five psychrotrophic Gram negative strains selected from raw Tunisian milk
AUTORES: Ben Moussa, O; Mankai, M; Barbana, C; Hassouna, M; Alvarenga, NB ; Canada, J;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ANNALS OF MICROBIOLOGY, VOLUME: 58, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID