Jorge Ventura Ferreira Cardoso
AuthID: R-000-7Y1
1
TÃTULO: Copper and Temperature Interaction Induced Gill and Liver Lesions and Behaviour Alterations in Mozambique Tilapia (Oreochromis mossambicus) Full Text
AUTORES: Ribeiro, Ondina; Pinto, Monica Quelhas; Tavares, Diana; Ferreira Cardoso, Jorge Ventura; Correia, Alberto Teodorico; Carrola, Joao Soares;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: WATER, VOLUME: 16, NÚMERO: 17
AUTORES: Ribeiro, Ondina; Pinto, Monica Quelhas; Tavares, Diana; Ferreira Cardoso, Jorge Ventura; Correia, Alberto Teodorico; Carrola, Joao Soares;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: WATER, VOLUME: 16, NÚMERO: 17
2
TÃTULO: Composition of Nuts and Their Potential Health Benefits—An Overview
AUTORES: Gonçalves, B; Pinto, T; Aires, A; Morais, MC; Bacelar, E; Anjos, R; Ferreira Cardoso, J; Oliveira, I; Vilela, A; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Gonçalves, B; Pinto, T; Aires, A; Morais, MC; Bacelar, E; Anjos, R; Ferreira Cardoso, J; Oliveira, I; Vilela, A; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
3
TÃTULO: Red Fruits Composition and Their Health Benefits-A Review
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
4
TÃTULO: Assessment of bud fruitfulness of three grapevine varieties grown in northwest Portugal
AUTORES: Monteiro, Ana Isabel; Ferreira, Helena; Ferreira Cardoso, Jorge, V; Malheiro, Aureliano C.; Bacelar, Eunice A.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 56, NÚMERO: 3
AUTORES: Monteiro, Ana Isabel; Ferreira, Helena; Ferreira Cardoso, Jorge, V; Malheiro, Aureliano C.; Bacelar, Eunice A.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 56, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Aplicação de revestimentos na castanha
AUTORES: Elsa Ramalhosa; Ermelinda Pereira; José G Laranjo; Jorge Ferreira Cardoso; A. Gomes; Alice Vilela; Ana Sampaio; Fernando M Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ValorCast – Valorização da castanha e otimização da sua produção
AUTORES: Elsa Ramalhosa; Ermelinda Pereira; José G Laranjo; Jorge Ferreira Cardoso; A. Gomes; Alice Vilela; Ana Sampaio; Fernando M Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ValorCast – Valorização da castanha e otimização da sua produção
INDEXADO EM: Handle
NO MEU: ORCID
6
TÃTULO: Bioactive (Poly)phenols, Volatile Compounds from Vegetables, Medicinal and Aromatic Plants
AUTORES: Pinto, T; Aires, A ; Cosme, F; Bacelar, E; Morais, MC; Oliveira, I; Ferreira Cardoso, J; Anjos, R; Vilela, A; Goncalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Pinto, T; Aires, A ; Cosme, F; Bacelar, E; Morais, MC; Oliveira, I; Ferreira Cardoso, J; Anjos, R; Vilela, A; Goncalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Assessment of Boron Application in Chestnuts: Nut Yield and Quality Full Text
AUTORES: Ester Portela; Jorge Ferreira Cardoso; Jose Louzada; Jose Gomes Laranjo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF PLANT NUTRITION, VOLUME: 38, NÚMERO: 7
AUTORES: Ester Portela; Jorge Ferreira Cardoso; Jose Louzada; Jose Gomes Laranjo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF PLANT NUTRITION, VOLUME: 38, NÚMERO: 7
8
TÃTULO: Study of morphological and chemical diversity in chestnut trees (var. “Judia”) as a function of temperature sum Estudio de la diversidad morfológica y química del fruto de castaña (var. “Judia”) en función de la suma de la temperatura Full Text
AUTORES: L.-T Dinis; Ferreira-Cardoso, J; Peixoto, F; Costa, R; Gomes-Laranjo, J;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: CyTA - Journal of Food, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
AUTORES: L.-T Dinis; Ferreira-Cardoso, J; Peixoto, F; Costa, R; Gomes-Laranjo, J;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: CyTA - Journal of Food, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Industrial processing effects on chestnut fruits ( Castanea sativa Mill.). 2. Crude protein, free amino acids and phenolic phytochemicals Full Text
AUTORES: Maria do Carmo Barbosa Mendes de Vasconce; Richard N Bennett; Eduardo A S Rosa; Jorge V Ferreira-Cardoso;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: International Journal of Food Science & Technology, VOLUME: 44, NÚMERO: 12
AUTORES: Maria do Carmo Barbosa Mendes de Vasconce; Richard N Bennett; Eduardo A S Rosa; Jorge V Ferreira-Cardoso;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: International Journal of Food Science & Technology, VOLUME: 44, NÚMERO: 12
10
TÃTULO: Differences in photosynthetic apparatus of leaves from different sides of the chestnut canopy Full Text
AUTORES: Gomes-Laranjo, J; Coutinho, JP; Galhano, V; Ferreira-Cardoso, JV;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Photosynthetica, VOLUME: 46, NÚMERO: 1
AUTORES: Gomes-Laranjo, J; Coutinho, JP; Galhano, V; Ferreira-Cardoso, JV;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Photosynthetica, VOLUME: 46, NÚMERO: 1