1
TÍTULO: Decoding the usefulness of non-coding RNAs as breast cancer markers  Full Text
AUTORES: Maria Amorim; Sofia Salta; Rui Henrique ; Carmen Jerónimo ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF TRANSLATIONAL MEDICINE, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 44
2
TÍTULO: Mitochondria: key players in the neurotoxic effects of amphetamines  Full Text
AUTORES: Barbosa, DJ; Capela, JP ; Feio Azevedo, R; Teixeira Gomes, A; Bastos, MD ; Carvalho, F ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ARCHIVES OF TOXICOLOGY, VOLUME: 89, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Activation of the Hog1p kinase in Isc1p-deficient yeast cells is associated with mitochondrial dysfunction, oxidative stress sensitivity and premature aging  Full Text
AUTORES: Antonio Daniel Barbosa; Joao Graca; Vanda Mendes; Susana Rodrigues Chaves ; Maria Amelia Amorim; Marta Vaz Mendes ; Pedro Moradas Ferreira ; Manuela Corte Real; Vitor Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MECHANISMS OF AGEING AND DEVELOPMENT, VOLUME: 133, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 22
5
TÍTULO: Impact of Continuous Axenic Cultivation in Leishmania infantum Virulence  Full Text
AUTORES: Diana Moreira; Nuno Santarem ; Ines Loureiro; Joana Tavares; Ana Marta Silva; Ana Marina Amorim; Ali Ouaissi; Anabela Cordeiro da Silva ; Ricardo Silvestre ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PLOS NEGLECTED TROPICAL DISEASES, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Glutathione is necessary to ensure benefits of calorie restriction during ageing in Saccharomyces cerevisiae  Full Text
AUTORES: Sergio C Mannarino; Maria A Amorim; Marcos D Pereira; Pedro Moradas Ferreira ; Anita D Panek; Vitor Costa ; Elis C A Eleutherio;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: MECHANISMS OF AGEING AND DEVELOPMENT, VOLUME: 129, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Quercetin increases oxidative stress resistance and longevity in Saccharomyces cerevisiae  Full Text
AUTORES: Belinha, I; Amorim, MA; Rodrigues, P; de Freitas, V ; Moradas Ferreira, P ; Mateus, N ; Costa, V ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 55, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 111