1
TÍTULO: A Reliable and Fast Two-Step Solid-Phase Extraction Methodology for the Obtention of Anthocyanin-Rich Extracts from Different Sources
AUTORES: Wen Tao; Lorenzo De Luca; Nuno Mateus ; Victor de Freitas; Matteo Bordiga; Hélder Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Chitosan/Polyvinyl Alcohol-Based Biofilms Using Ternary Deep Eutectic Solvents towards Innovative Color-Stabilizing Systems for Anthocyanins  Full Text
AUTORES: de Souza, Hileia K. S. ; Guimaraes, Marta; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor; Cruz, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 25, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Development of a cell-based quaternary system to unveil the effect of pectic polysaccharides on oral astringency  Full Text
AUTORES: Brandao, Elsa ; Jesus, Monica; Guerreiro, Carlos; Maricato, Elia; Coimbra, Manuel A.; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 323
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Exploring the Benefits of Nutritional and Chemical Characteristics of Touriga Nacional and Arinto Varieties (<em>Vitis vinifera</em> L.)
AUTORES: Marisa Nicolai; Paula Pereira; Maria Lídia Palma; Carla Palma; Carlos Borges; Elisabete Maurício; Ana Luísa Fernando; Maria Paula Duarte; Manuela Lageiro; Ana Fernandes; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Exploring the Benefits of Nutritional and Chemical Characteristics of Touriga Nacional and Arinto Varieties (Vitis vinifera L.)
AUTORES: Pereira, Paula; Palma, Maria Lidia; Palma, Carla; Borges, Carlos; Mauricio, Elisabete; Fernando, Ana Luisa; Duarte, Maria Paula; Lageiro, Manuela; Fernandes, Ana; Mateus, Nuno ; Nicolai, Marisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: First Insights on the Bioaccessibility and Absorption of Anthocyanins from Edible Flowers: Wild Pansy, Cosmos, and Cornflower  Full Text
AUTORES: Teixeira, Margarida; De Luca, Lorenzo; Faria, Ana; Bordiga, Matteo; de Freitas, Victor ; Mateus, Nuno ; Oliveira, Helder;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 17, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Light-activated amino-substituted dyes as dual-action antibacterial agents: Bio-efficacy and AFM evaluation  Full Text
AUTORES: Correia, Patricia; Araujo, Paula; Alexandra Plácido; Pereira, Ana Rita; Bessa, Lucinda J.; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ; Oliveira, Joana; Fernandes, Iva ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DYES AND PIGMENTS, VOLUME: 224
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
8
TÍTULO: Plant-Based Meat Analogues: Exploring Proteins, Fibers and Polyphenolic Compounds as Functional Ingredients for Future Food Solutions
AUTORES: da Silva, Vasco Trincao; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor; Fernandes, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: A Look Upon the Adsorption of Different Astringent Agents to Salivary Oral Models: Understanding the Alternative Mechanisms in Astringency
AUTORES: Carlos Guerreiro; Alessandra Rinaldi; Elsa Brandão; Mónica de Jesus; Leonor Gonçalves; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Susana Soares;
PUBLICAÇÃO: 2023
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Anthocyanin-rich edible flowers, current understanding of a potential new trend in dietary patterns.  Full Text
AUTORES: Teixeira, Margarida; Tao, Wen; Fernandes, Ana; Faria, Ana ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; He, Jingren; de Freitas, Victor ; Mateus, Nuno ; Oliveira, H. elder ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 138
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
NO MEU: ORCID
Página 1 de 35. Total de resultados: 347.