1
TÍTULO: The diversity of pathogenesis-related proteins decreases during grape maturation  Full Text
AUTORES: Sara Monteiro; Maria A Picarra Pereira; Virgilio B Loureiro; Artur R Teixeira; Ricardo B Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Electrophoretic analysis of the polypeptide composition during berry development
AUTORES: Monteiro, S; Picarra A P Pereira; Batista, LM; Loureiro, VB; Teixeira, AR; Ferreira, RB ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: VITIS, VOLUME: 45, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Engineering grapevine for increased resistance to fungal pathogens without compromising wine stability  Full Text
AUTORES: Ferreira, RB ; Monteiro, SS; Picarra Pereira, MA; Teixeira, AR;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: TRENDS IN BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Osmotin and thaumatin from grape: A putative general defense mechanism against pathogenic fungi
AUTORES: Monteiro, S; Barakat, M; Picarra Pereira, MA; Teixeira, AR; Ferreira, RB ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: PHYTOPATHOLOGY, VOLUME: 93, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Environmental conditions during vegetative growth determine the major proteins that accumulate in mature grapes  Full Text
AUTORES: Monteiro, S; Picarra Pereira, MA; Teixeira, AR; Loureiro, VB; Ferreira, RB ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 51, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: The wide diversity of structurally similar wine proteins  Full Text
AUTORES: Monteiro, S; Picarra Pereira, MA; Mesquita, PR; Loureiro, VB; Teixeira, A; Ferreira, RB ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 49, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Characterization of the proteins from grapes and wines by immunological methods
AUTORES: Ferreira, RB ; Monteiro, S; Picarra Pereira, MA; Tanganho, MC; Loureiro, VB; Teixeira, AR;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Preparation of polyclonal antibodies specific for wine proteins  Full Text
AUTORES: Monteiro, S; Picarra Pereira, MA; Tanganho, MC; Rente, JP; Loureiro, VB; Teixeira, A; Ferreira, RB ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 79, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS