Maria e Silva Gião
AuthID: R-000-B99
1
TÃTULO: Optimization of ABTS radical cation assay specifically for determination of antioxidant capacity of intracellular extracts of microalgae and cyanobacteria Full Text
AUTORES: Catarina Guedes, AC ; Helena M Amaro; Maria S Giao; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 138, NÚMERO: 1
AUTORES: Catarina Guedes, AC ; Helena M Amaro; Maria S Giao; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 138, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Evaluation of the Antioxidant Activity of Cell Extracts from Microalgae Full Text
AUTORES: Catarina Guedes, AC ; Maria S Giao; Rui Seabra ; Silva Ferreira, ACS; Paula Tamagnini ; Pedro Moradas Ferreira ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
AUTORES: Catarina Guedes, AC ; Maria S Giao; Rui Seabra ; Silva Ferreira, ACS; Paula Tamagnini ; Pedro Moradas Ferreira ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Antioxidants from wild plants: Sources, features and assays
AUTORES: Giao, MS; Guedes, AC; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Wild Plants: Identification, Uses and Conservation
AUTORES: Giao, MS; Guedes, AC; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Wild Plants: Identification, Uses and Conservation
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Scopus

4
TÃTULO: How three adventitious lactic acid bacteria affect proteolysis and organic acid production in model Portuguese cheeses manufactured from several milk sources and two alternative coagulants Full Text
AUTORES: Pereira, CI; Neto, DM; Capucho, JC; Giao, MS; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4
AUTORES: Pereira, CI; Neto, DM; Capucho, JC; Giao, MS; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4
5
TÃTULO: Effects of Extracts of Selected Medicinal Plants upon Hepatic Oxidative Stress
AUTORES: Giao, MS; Pestana, D ; Faria, A ; Guimaraes, JT ; Pintado, ME ; Calhau, C ; Azevedo, I; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF MEDICINAL FOOD, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Giao, MS; Pestana, D ; Faria, A ; Guimaraes, JT ; Pintado, ME ; Calhau, C ; Azevedo, I; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF MEDICINAL FOOD, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Yacon (Smallanthus sonchifolia) Tuber Flour
AUTORES: Sousa, S; Rodrigues, C; Tavaria, F; Giao, M; Malcata, X ; Pacheco, M; Gomes, A; Pintado, M ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 14th Biennial Meeting of the Society-for-Free-Radical-Research-International in PROCEEDINGS OF THE XIV BIENNIAL MEETING OF THE SOCIETY FOR FREE RADICAL RESEARCH INTERNATIONAL
AUTORES: Sousa, S; Rodrigues, C; Tavaria, F; Giao, M; Malcata, X ; Pacheco, M; Gomes, A; Pintado, M ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 14th Biennial Meeting of the Society-for-Free-Radical-Research-International in PROCEEDINGS OF THE XIV BIENNIAL MEETING OF THE SOCIETY FOR FREE RADICAL RESEARCH INTERNATIONAL
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WOS

7
TÃTULO: Effects, following ingestion of Savory (Satureja montana L.) and Raspberry (Rubus idaeus L.) water infusions, upon mice liver oxidative status Full Text
AUTORES: Diego Pestana; Maria S Giao; Ana Faria ; Conceicao Calhau ; Manuela E Pintado ; Xavier X Malcata ; Isabel Azevedo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: European Meeting of the Society-for-Free-Radical-Research-Europe (SFRR-Europe) in FREE RADICAL RESEARCH, VOLUME: 41
AUTORES: Diego Pestana; Maria S Giao; Ana Faria ; Conceicao Calhau ; Manuela E Pintado ; Xavier X Malcata ; Isabel Azevedo;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: European Meeting of the Society-for-Free-Radical-Research-Europe (SFRR-Europe) in FREE RADICAL RESEARCH, VOLUME: 41
INDEXADO EM:
WOS
