Maria Filomena de Jesus Raposo
AuthID: R-000-BEK
1
TÃTULO: Beeswax- and candelilla wax-coconut oil edible coatings extend the shelf life of strawberry fruit at refrigeration temperatures
AUTORES: Omar Riego Peñarubia; Maria Filomena De Jesus Raposo; Rui Manuel Santos Costa De Morais; Alcina Maria Miranda Bernardo De Morais;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: International Journal of Postharvest Technology and Innovation - IJPTI, VOLUME: 4, NÚMERO: 2/3/4
AUTORES: Omar Riego Peñarubia; Maria Filomena De Jesus Raposo; Rui Manuel Santos Costa De Morais; Alcina Maria Miranda Bernardo De Morais;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: International Journal of Postharvest Technology and Innovation - IJPTI, VOLUME: 4, NÚMERO: 2/3/4
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÃTULO: Micropropagation of the Halophyte Sarcocornia fruticosa (L.) A. J. Scott
AUTORES: Rui Morais; Maria Raposo;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Journal of Basic & Applied Sciences - J. Basic Appl. Sci., VOLUME: 10
AUTORES: Rui Morais; Maria Raposo;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Journal of Basic & Applied Sciences - J. Basic Appl. Sci., VOLUME: 10
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÃTULO: Effects of spray-drying and storage on astaxanthin content of Haematococcus pluvialis biomass Full Text
AUTORES: Maria Filomena J Raposo; Alcina M M B Morais ; Rui M S C Morais ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 28, NÚMERO: 3
AUTORES: Maria Filomena J Raposo; Alcina M M B Morais ; Rui M S C Morais ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 28, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Combined effects of chemical dip and/or carrageenan coating and/or controlled atmosphere on quality of fresh-cut banana Full Text
AUTORES: Bico, SLS; Raposo, MFJ; Morais, RMSC ; Morais, AMMB ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
AUTORES: Bico, SLS; Raposo, MFJ; Morais, RMSC ; Morais, AMMB ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
5
TÃTULO: Effect of cut-type on quality of minimally processed papaya Full Text
AUTORES: Carla C S J Arganosa; Filomena F J Raposo; Paula C M Teixeira ; Alcina M M B Morais ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 88, NÚMERO: 12
AUTORES: Carla C S J Arganosa; Filomena F J Raposo; Paula C M Teixeira ; Alcina M M B Morais ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 88, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Effect of cut-type on quality of minimally processed papaya Full Text
AUTORES: Carla SJ S Argañosa; Filomena F J Raposo; Paula CM Teixeira; Alcina MMB Morais;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 88, NÚMERO: 12
AUTORES: Carla SJ S Argañosa; Filomena F J Raposo; Paula CM Teixeira; Alcina MMB Morais;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 88, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: CrossRef
7
TÃTULO: Biodegradation of p-chlorophenol by a microalgae consortium Full Text
AUTORES: Lima, SAC ; Raposo, MFJ; Castro, PML ; Morais, RM ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: WATER RESEARCH, VOLUME: 38, NÚMERO: 1
AUTORES: Lima, SAC ; Raposo, MFJ; Castro, PML ; Morais, RM ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: WATER RESEARCH, VOLUME: 38, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Evaluation of different cell disruption processes on encysted cells of Haematococcus pluvialis: effects on astaxanthin recovery and implications for bio-availability Full Text
AUTORES: Mendes Pinto, MM; Raposo, MFJ; Bowen, J; Young, AJ; Morais, R ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Mendes Pinto, MM; Raposo, MFJ; Bowen, J; Young, AJ; Morais, R ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 1