Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Alcina Maria Miranda Bernardo
AuthID:
R-000-012
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (30)
Proceedings Paper (6)
Review (2)
Year Start - End:
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 38
1
TÃTULO:
Bioactivity and Applications of Sulphated Polysaccharides from Marine Microalgae
Full Text
AUTORES:
Raposo, MFD;
de Morais, RMSC
;
de Morais, AMMB
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MARINE DRUGS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Comparison of Antilisterial Effects of Two Strains of Lactic Acid Bacteria during Processing and Storage of a Portuguese Salami-like Product "Alheira"
AUTORES:
Manuela Vaz Velho; Samuel Jacome; Lucia Noronha; Svetoslav Todorov;
Susana Fonseca
; Rita Pinheiro;
Alcina Morais
;
Joana Silva
;
Paula Teixeira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
11th International Conference on Chemical and Process Engineering (ICheaP)
in
ICHEAP-11: 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON CHEMICAL AND PROCESS ENGINEERING, PTS 1-4,
VOLUME:
32
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Health applications of bioactive compounds from marine microalgae
Full Text
AUTORES:
Maria Filomena D de Jesus Raposo;
Rui Manuel S C Santos Costa de Morais
;
Alcina Maria M B Miranda Bernardo de Morais
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
LIFE SCIENCES,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
15
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Effects of spray-drying and storage on astaxanthin content of Haematococcus pluvialis biomass
Full Text
AUTORES:
Maria Filomena J Raposo
;
Alcina M M B Morais
;
Rui M S C Morais
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Preservation of fresh-cut 'Cavendish' banana coated with carrageenan and in controlled atmosphere
AUTORES:
Rocha, M; Vaz, AL; De Jesus Raposo, MF;
Almeida, GN
;
De Morais, AMMB
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
International Journal of Postharvest Technology and Innovation,
VOLUME:
2,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Chemical dips and edible coatings to retard softening and browning of fresh-cut banana
AUTORES:
Sadili Bico, SL
; De Jesus Raposo, MF;
De Morais, RMSC
;
De Morais, AMMB
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
International Journal of Postharvest Technology and Innovation,
VOLUME:
2,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Quality During Storage of Fresh-Cut Papaya (Carica papaya L.) in Various Shapes
AUTORES:
Alcina Maria M B Morais
;
Aurea Carla S J Arganosa
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
PHILIPPINE AGRICULTURAL SCIENTIST,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Combined effects of chemical dip and/or carrageenan coating and/or controlled atmosphere on quality of fresh-cut banana
Full Text
AUTORES:
Bico, SLS
;
Raposo, MFJ
;
Morais, RMSC
;
Morais, AMMB
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Effect of cut-type on quality of minimally processed papaya
Full Text
AUTORES:
Carla C S J Arganosa
;
Filomena F J Raposo
;
Paula C M Teixeira
;
Alcina M M B Morais
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
88,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Quality of grated carrot (var. Nantes) packed under vacuum
Full Text
AUTORES:
Rocha, AMCN
; Ferreira, JFFC; Silva, AMM;
Almeida, GN
;
Morais, AMMB
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
87,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 4. Total de resultados: 38.
<<
<
1
2
3
4
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service