Maria Madalena dos Santos Lordelo
AuthID: R-000-C6J
1
TÃTULO: Impact of high Spirulina diet, extruded or supplemented with enzymes, on blood cells, systemic metabolites, and hepatic lipid and mineral profiles of broiler chickens
AUTORES: Maria Spínola; Cristina Alfaia; Mónica Costa; Rui A Pinto; Paula Lopes; José Pestana; João Tavares; Ana Mendes; Miguel Mourato; Beatriz Tavares; Daniela P Carvalho; Cátia Martins; Joana Ferreira; Madalena Lordelo; José M Prates;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Frontiers in Veterinary Science, VOLUME: 11
AUTORES: Maria Spínola; Cristina Alfaia; Mónica Costa; Rui A Pinto; Paula Lopes; José Pestana; João Tavares; Ana Mendes; Miguel Mourato; Beatriz Tavares; Daniela P Carvalho; Cátia Martins; Joana Ferreira; Madalena Lordelo; José M Prates;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Frontiers in Veterinary Science, VOLUME: 11
2
TÃTULO: Impact of a 15% spirulina (Limnospira platensis) dietary inclusion on productive performance and meat traits in naked neck and fully feathered slow-growing broiler strains
AUTORES: Fernandes, E. A.; Martins, C. F.; Sales, J. R.; Carvalho, D. F. P.; Prates, J. A. M.; Lordelo, M. M.; Martins, L. L.; Raymundo, A.; Almeida, A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 103, NÚMERO: 11
AUTORES: Fernandes, E. A.; Martins, C. F.; Sales, J. R.; Carvalho, D. F. P.; Prates, J. A. M.; Lordelo, M. M.; Martins, L. L.; Raymundo, A.; Almeida, A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 103, NÚMERO: 11
3
TÃTULO: Assessing the Influence of Cumulative Chlorella vulgaris Intake on Broiler Carcass Traits, Meat Quality and Oxidative Stability
AUTORES: Mendes, Ana R.; Spinola, Maria P.; Lordelo, Madalena; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
AUTORES: Mendes, Ana R.; Spinola, Maria P.; Lordelo, Madalena; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
4
TÃTULO: Effect of Dietary Laminaria digitata with Carbohydrases on Broiler Production Performance and Meat Quality, Lipid Profile, and Mineral Composition Full Text
AUTORES: Costa, Monica M.; Pestana, Jose M.; Osorio, Diogo; Alfaia, Cristina M.; Martins, Catia F.; Mourato, Miguel; Gueifao, Sandra; Rego, Andreia M.; Coelho, Ines; Coelho, Diogo; Lemos, Jose P. C.; Fontes, Carlos M. G. A.; Lordelo, Madalena M.; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
AUTORES: Costa, Monica M.; Pestana, Jose M.; Osorio, Diogo; Alfaia, Cristina M.; Martins, Catia F.; Mourato, Miguel; Gueifao, Sandra; Rego, Andreia M.; Coelho, Ines; Coelho, Diogo; Lemos, Jose P. C.; Fontes, Carlos M. G. A.; Lordelo, Madalena M.; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: Combined effects of dietary Laminaria digitata with alginate lyase on plasma metabolites and hepatic lipid, pigment and mineral composition of broilers Full Text
AUTORES: Costa, Monica Mendes; Lopes, Paula Alexandra; Assuncao, Jose Miguel Pestana; Alfaia, Cristina Maria Riscado Pereira Mateus; Coelho, Diogo Francisco Mauricio; Mourato, Miguel Pedro; Pinto, Rui Manuel Amaro; Lordelo, Maria Madalena; Prates, Jose Antonio Mestre;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BMC VETERINARY RESEARCH, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
AUTORES: Costa, Monica Mendes; Lopes, Paula Alexandra; Assuncao, Jose Miguel Pestana; Alfaia, Cristina Maria Riscado Pereira Mateus; Coelho, Diogo Francisco Mauricio; Mourato, Miguel Pedro; Pinto, Rui Manuel Amaro; Lordelo, Maria Madalena; Prates, Jose Antonio Mestre;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BMC VETERINARY RESEARCH, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Digestibility of Meat Mineral and Proteins from Broilers Fed with Graded Levels of Chlorella vulgaris
AUTORES: Cabrol, Marija Boskovic; Martins, Joana C.; Malhao, Leonardo P.; Alfaia, Cristina M.; Prates, Jose A. M.; Almeida, Andre M.; Lordelo, Madalena; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
AUTORES: Cabrol, Marija Boskovic; Martins, Joana C.; Malhao, Leonardo P.; Alfaia, Cristina M.; Prates, Jose A. M.; Almeida, Andre M.; Lordelo, Madalena; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
7
TÃTULO: Partial replacement of soybean meal with Chlorella vulgaris in broiler diets influences performance and improves breast meat quality and fatty acid composition
AUTORES: Cabrol, Marija Boskovic; Martins, Joana C.; Malhao, Leonardo P.; Alves, Susana P.; Bessa, Rui J. B.; Almeida, Andre M.; Raymundo, Anabela; Lordelo, Madalena;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 101, NÚMERO: 8
AUTORES: Cabrol, Marija Boskovic; Martins, Joana C.; Malhao, Leonardo P.; Alves, Susana P.; Bessa, Rui J. B.; Almeida, Andre M.; Raymundo, Anabela; Lordelo, Madalena;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 101, NÚMERO: 8
8
TÃTULO: Effect on Broiler Production Performance and Meat Quality of Feeding Ulva lactuca Supplemented with Carbohydrases Full Text
AUTORES: Costa, Monica M.; Pestana, Jose M.; Carvalho, Patricia; Alfaia, Cristina M.; Martins, Catia F.; Carvalho, Daniela; Mourato, Miguel; Gueifao, Sandra; Delgado, Ines; Coelho, Ines; Lemos, Jose P. C.; Lordelo, Madalena M.; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 13
AUTORES: Costa, Monica M.; Pestana, Jose M.; Carvalho, Patricia; Alfaia, Cristina M.; Martins, Catia F.; Carvalho, Daniela; Mourato, Miguel; Gueifao, Sandra; Delgado, Ines; Coelho, Ines; Lemos, Jose P. C.; Lordelo, Madalena M.; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 13
9
TÃTULO: Influence of dietary Chlorella vulgaris and carbohydrate-active enzymes on growth performance, meat quality and lipid composition of broiler chickens
AUTORES: Alfaia, CM; Pestana, JM; Rodrigues, M; Coelho, D; Aires, MJ; Ribeiro, DM; Major, VT; Martins, CF; Santos, H; Lopes, PA; Lemos, JPC; Fontes, CMGA; Lordelo, MM; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 100, NÚMERO: 2
AUTORES: Alfaia, CM; Pestana, JM; Rodrigues, M; Coelho, D; Aires, MJ; Ribeiro, DM; Major, VT; Martins, CF; Santos, H; Lopes, PA; Lemos, JPC; Fontes, CMGA; Lordelo, MM; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 100, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: A viewpoint on the use of microalgae as an alternative feedstuff in the context of pig and poultry feeding-a special emphasis on tropical regions Full Text
AUTORES: Chaves, AAM; Martins, CF; Carvalho, DFP; Ribeiro, DM; Lordelo, M; Freire, JPB; de Almeida, AM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TROPICAL ANIMAL HEALTH AND PRODUCTION, VOLUME: 53, NÚMERO: 3
AUTORES: Chaves, AAM; Martins, CF; Carvalho, DFP; Ribeiro, DM; Lordelo, M; Freire, JPB; de Almeida, AM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TROPICAL ANIMAL HEALTH AND PRODUCTION, VOLUME: 53, NÚMERO: 3