1
TÍTULO: Impact of high Spirulina diet, extruded or supplemented with enzymes, on blood cells, systemic metabolites, and hepatic lipid and mineral profiles of broiler chickens
AUTORES: Maria Spínola; Cristina Alfaia; Mónica Costa; Rui A Pinto; Paula Lopes; José Pestana; João Tavares; Ana Mendes; Miguel Mourato; Beatriz Tavares; Daniela P Carvalho; Cátia Martins; Joana Ferreira; Madalena Lordelo; José M Prates;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Frontiers in Veterinary Science, VOLUME: 11
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
2
TÍTULO: Impact of a 15% spirulina (Limnospira platensis) dietary inclusion on productive performance and meat traits in naked neck and fully feathered slow-growing broiler strains
AUTORES: Fernandes, E. A.; Martins, C. F.; Sales, J. R.; Carvalho, D. F. P.; Prates, J. A. M.; Lordelo, M. M.; Martins, L. L.; Raymundo, A.; Almeida, A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 103, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Effect of Dietary Laminaria digitata with Carbohydrases on Broiler Production Performance and Meat Quality, Lipid Profile, and Mineral Composition  Full Text
AUTORES: Costa, Monica M.; Pestana, Jose M.; Osorio, Diogo; Alfaia, Cristina M.; Martins, Catia F.; Mourato, Miguel; Gueifao, Sandra; Rego, Andreia M.; Coelho, Ines; Coelho, Diogo; Lemos, Jose P. C.; Fontes, Carlos M. G. A.; Lordelo, Madalena M.; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Combined effects of dietary Laminaria digitata with alginate lyase on plasma metabolites and hepatic lipid, pigment and mineral composition of broilers  Full Text
AUTORES: Costa, Monica Mendes; Lopes, Paula Alexandra; Assuncao, Jose Miguel Pestana; Alfaia, Cristina Maria Riscado Pereira Mateus; Coelho, Diogo Francisco Mauricio; Mourato, Miguel Pedro; Pinto, Rui Manuel Amaro; Lordelo, Maria Madalena; Prates, Jose Antonio Mestre;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BMC VETERINARY RESEARCH, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Digestibility of Meat Mineral and Proteins from Broilers Fed with Graded Levels of Chlorella vulgaris
AUTORES: Cabrol, Marija Boskovic; Martins, Joana C.; Malhao, Leonardo P.; Alfaia, Cristina M.; Prates, Jose A. M.; Almeida, Andre M.; Lordelo, Madalena; Raymundo, Anabela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Partial replacement of soybean meal with Chlorella vulgaris in broiler diets influences performance and improves breast meat quality and fatty acid composition
AUTORES: Cabrol, Marija Boskovic; Martins, Joana C.; Malhao, Leonardo P.; Alves, Susana P.; Bessa, Rui J. B.; Almeida, Andre M.; Raymundo, Anabela; Lordelo, Madalena;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 101, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Effect on Broiler Production Performance and Meat Quality of Feeding Ulva lactuca Supplemented with Carbohydrases  Full Text
AUTORES: Costa, Monica M.; Pestana, Jose M.; Carvalho, Patricia; Alfaia, Cristina M.; Martins, Catia F.; Carvalho, Daniela; Mourato, Miguel; Gueifao, Sandra; Delgado, Ines; Coelho, Ines; Lemos, Jose P. C.; Lordelo, Madalena M.; Prates, Jose A. M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Influence of dietary Chlorella vulgaris and carbohydrate-active enzymes on growth performance, meat quality and lipid composition of broiler chickens
AUTORES: Alfaia, CM; Pestana, JM; Rodrigues, M; Coelho, D; Aires, MJ; Ribeiro, DM; Major, VT; Martins, CF; Santos, H; Lopes, PA; Lemos, JPC; Fontes, CMGA; Lordelo, MM; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 100, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 48
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 26.