Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
José Miguel Pestana Assunção
AuthID:
R-000-VAZ
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (4)
Year Start - End:
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 4
1
TÃTULO:
Effect of slaughter season and muscle type on the fatty acid composition, including conjugated linoleic acid isomers, and nutritional value of intramuscular fat in organic beef
Full Text
AUTORES:
Jose M Pestana
;
Ana S H Costa
;
Susana V Martins
;
Cristina M Alfaia
;
Susana P Alves
;
Paula A Lopes
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
92,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Lipid composition and nutritional quality of intramuscular fat in Charneca-PDO beef
Full Text
AUTORES:
Jose M Pestana
;
Ana S H Costa
;
Cristina M Alfaia
;
Paulo Costa
;
Susana V Martins
;
Susana P Alves
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
234,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Seasonal changes and muscle type effect on the nutritional quality of intramuscular fat in Mirandesa-PDO veal
Full Text
AUTORES:
Jose M Pestana
;
Ana S H Costa
;
Susana P Alves
;
Susana V Martins
;
Cristina M Alfaia
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Content and distribution of conjugated linoleic acid isomers in bovine milk, cheese and butter from Azores
Full Text
AUTORES:
Pestana, JM
;
Martins, SIV
;
Alfaia, CMM
;
Lopes, PA
; Costa, ASH;
Bessa, RJB
;
Castro, MLF
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
89,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service