Marija Banovic
AuthID: R-000-CSM
1
TÃTULO: Beyond sugar: Exploring the influence of health and naturalness framing on attitudes towards products with sweet proteins in Europe
AUTORES: Marija Banovic; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 175
AUTORES: Marija Banovic; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 175
2
TÃTULO: Framework for valorizing waste- and by-products through insects and their microbiomes for food and feed
AUTORES: Asmus Toftkær Muurmann; Marija Banovic; Thomas T P Gilbert; Giovanni Sogari; Morten Tønsberg Limborg; Thomas Sicheritz-Pontén; Simon Bahrndorff;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 187
AUTORES: Asmus Toftkær Muurmann; Marija Banovic; Thomas T P Gilbert; Giovanni Sogari; Morten Tønsberg Limborg; Thomas Sicheritz-Pontén; Simon Bahrndorff;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 187
3
TÃTULO: European consumers' valuation for hybrid meat: Does information matter?
AUTORES: Daniele Asioli; Marija Banovic; Ada Maria Barone; Simona Grasso; Rodolfo M Nayga;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Applied Economic Perspectives and Policy, VOLUME: 45, NÚMERO: 1
AUTORES: Daniele Asioli; Marija Banovic; Ada Maria Barone; Simona Grasso; Rodolfo M Nayga;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Applied Economic Perspectives and Policy, VOLUME: 45, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: Beliefs about food quality attributes, food-related goals and satisfaction with food-related life among the elderly in China: A means-end approach
AUTORES: Rongduo Liu; Marija Banovic; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 95
AUTORES: Rongduo Liu; Marija Banovic; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 95
5
TÃTULO: Enabling sustainable plant-forward transition: European consumer attitudes and intention to buy hybrid products
AUTORES: Marija Banovic; Ada Maria Barone; Daniele Asioli; Simona Grasso;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 96
AUTORES: Marija Banovic; Ada Maria Barone; Daniele Asioli; Simona Grasso;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 96
6
TÃTULO: Communicating upcycled foods: Frugality framing supports acceptance of sustainable product innovations
AUTORES: Jessica Aschemann Witzel; Daniele Asioli; Marija Banovic; Maria Angela Perito; Anne Odile Peschel;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 100
AUTORES: Jessica Aschemann Witzel; Daniele Asioli; Marija Banovic; Maria Angela Perito; Anne Odile Peschel;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 100
7
TÃTULO: Referent product information from a credible source: How front line employees can stimulate acceptance of incrementally new food products
AUTORES: Edwin J Nijssen; Machiel J Reinders; Marija Banovic;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 87
AUTORES: Edwin J Nijssen; Machiel J Reinders; Marija Banovic;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 87
8
TÃTULO: Athletic abs or big bellies: The impact of imagery, arousal levels, and health consciousness on consumers’ attitudes towards plant-based protein products
AUTORES: Marija Banovic; Tobias Otterbring;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 87
AUTORES: Marija Banovic; Tobias Otterbring;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 87
9
TÃTULO: Farmed or wild fish? Segmenting European consumers based on their beliefs
AUTORES: Laura López Mas; Anna Claret; Machiel J Reinders; Marija Banovic; Athanasios Krystallis; Luis Guerrero;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Aquaculture, VOLUME: 532
AUTORES: Laura López Mas; Anna Claret; Machiel J Reinders; Marija Banovic; Athanasios Krystallis; Luis Guerrero;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Aquaculture, VOLUME: 532
10
TÃTULO: Importance of being analogue: Female attitudes towards meat analogue containing rapeseed protein
AUTORES: Marija Banovic; Kolbrún Sveinsdóttir;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Control, VOLUME: 123
AUTORES: Marija Banovic; Kolbrún Sveinsdóttir;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Control, VOLUME: 123