1
TÍTULO: Sustainable Bites: Can Health Goal Framing and Perceived Sustainability Reduce the Impact of Food Neophobia on the Intention to Purchase Insect‐Based Products?  Full Text
AUTORES: Karen Rodrigues Romano; Rosires Deliza; Marija Banovic;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Sensory Studies, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Beyond sugar: Exploring the influence of health and naturalness framing on attitudes towards products with sweet proteins in Europe  Full Text
AUTORES: Marija Banovic; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 175
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Framework for valorizing waste- and by-products through insects and their microbiomes for food and feed  Full Text
AUTORES: Asmus Toftkær Muurmann; Marija Banovic; Thomas T P Gilbert; Giovanni Sogari; Morten Tønsberg Limborg; Thomas Sicheritz Pontén; Simon Bahrndorff;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 187
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Snacking insects? A global market investigation
AUTORES: Giulia Andreani; Giovanni Sogari; Marija Banović;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food and Humanity, VOLUME: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Consumer perceptions and market analysis of plant-based foods: A global perspective
AUTORES: Giulia Andreani; Marija Banovic; Hans Dagevos; Giovanni Sogari;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: European consumers' valuation for hybrid meat: Does information matter?
AUTORES: Daniele Asioli; Marija Banovic; Ada Maria Barone; Simona Grasso; Rodolfo M Nayga;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Applied Economic Perspectives and Policy, VOLUME: 45, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 8
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Consumer understanding of upcycled foods – Exploring consumer-created associations and concept explanations across five countries  Full Text
AUTORES: Jessica Aschemann Witzel; Daniele Asioli; Marija Banovic; Maria Angela Perito; Anne Odile Peschel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 112
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Consumer acceptance of precision fermentation technology: A cross-cultural study  Full Text
AUTORES: Marija Banovic; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Innovative Food Science and Emerging Technologies, VOLUME: 88
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 16
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Defining upcycled food: The dual role of upcycling in reducing food loss and waste  Full Text
AUTORES: Jessica Aschemann Witzel; Daniele Asioli; Marija Banovic; Maria Angela Perito; Anne Odile Peschel; Violeta Stancu;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Trends in Food Science and Technology, VOLUME: 132
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 64
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Beliefs about food quality attributes, food-related goals and satisfaction with food-related life among the elderly in China: A means-end approach
AUTORES: Rongduo Liu; Marija Banovic; Klaus G Grunert;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Quality and Preference, VOLUME: 95
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
Página 1 de 4. Total de resultados: 36.