2
TÍTULO: Evaluation of dietary histidine supplementation on meagre,Argyrosomus regius, juvenile growth, haematological profile, stress and muscle cellularity
AUTORES: Margarida Saavedra; Teresa G Pereira; Laura Ribeiro; Marisa Barata; Ana Candeias Mendes; Luis E C Conceicao; Pedro Pousao Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: AQUACULTURE NUTRITION, VOLUME: 26, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Farmed meagre, Argyrosomus regius of three different sizes: what are the differences in flesh quality and muscle cellularity?  Full Text
AUTORES: Margarida Saavedra; Teresa G Pereira; Ana Grade; Monica Barbeiro; Pedro Pousao Ferreira; Hugo Quental Ferreira; Maria Leonor Nunes; Narcisa Bandarra; Amparo Goncalves;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Chemical composition and nutritional value of raw and fried allis shad (Alosa alosa)  Full Text
AUTORES: Teresa G Pereira; Irineu Batista; Narcisa M Bandarra; Julia Ferreira; Nuno Fradinho; Fernando Afonso ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 48, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Improved multiplex PCR method for the rapid detection of beta-lactamase genes in Escherichia coli of animal origin  Full Text
AUTORES: Constanca Pomba ; Nuno Mendonca; Marta Costa; Deolinda Louro; Bruno Baptista; Monica Ferreira; Jose Duarte Correia; Manuela Canica;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: DIAGNOSTIC MICROBIOLOGY AND INFECTIOUS DISEASE, VOLUME: 56, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef