Natalina da Conceição Cavaco Bicho
AuthID: R-000-DFR
1
TÃTULO: Application of colour parameters for assessing the quality of Arabica and Robusta green coffee Full Text
AUTORES: Natalina Conceicao Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
AUTORES: Natalina Conceicao Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Impact of Roasting Time on the Sensory Profile of Arabica and Robusta Coffee Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ECOLOGY OF FOOD AND NUTRITION, VOLUME: 52, NÚMERO: 2
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ECOLOGY OF FOOD AND NUTRITION, VOLUME: 52, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Identification of Chemical Clusters Discriminators of Arabica and Robusta Green Coffee Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu de Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Quality assessment of Arabica and Robusta green and roasted coffees - A review Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Fernando Cebola Lidon ; Jose Cochicho Ramalho ; Antonio Eduardo Leitao ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 25, NÚMERO: 12
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Fernando Cebola Lidon ; Jose Cochicho Ramalho ; Antonio Eduardo Leitao ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 25, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Chemical descriptors for sensory and parental origin of commercial Coffea genotypes Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
6
TÃTULO: Use of colour parameters for roasted coffee assessment Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, VOLUME: 32, NÚMERO: 3
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, VOLUME: 32, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Identification of nutritional descriptors of roasting intensity in beverages of Arabica and Robusta coffee beans Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu De Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 62, NÚMERO: 8
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Nuno Bartolomeu De Alvarenga ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 62, NÚMERO: 8
8
TÃTULO: Identification of chemical clusters discriminators of the roast degree in Arabica and Robusta coffee beans Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 233, NÚMERO: 2
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 233, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Quality assessment of Arabica and Robusta green and roasted coffees ? A rev Full Text
AUTORES: Natalina Bichobr; Fernando Lidonbr; Jos o;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Emir. J. Food Agric - Emirates Journal of Food and Agriculture, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
AUTORES: Natalina Bichobr; Fernando Lidonbr; Jos o;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Emir. J. Food Agric - Emirates Journal of Food and Agriculture, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef