1
TÍTULO: Application of colour parameters for assessing the quality of Arabica and Robusta green coffee  Full Text
AUTORES: Natalina Conceicao Bicho; Antonio Eduardo Leitao; Jose Cochicho Ramalho; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
4
TÍTULO: Quality assessment of Arabica and Robusta green and roasted coffees - A review  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Fernando Cebola Lidon ; Jose Cochicho Ramalho ; Antonio Eduardo Leitao ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 25, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Chemical descriptors for sensory and parental origin of commercial Coffea genotypes  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 63, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Use of colour parameters for roasted coffee assessment  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, VOLUME: 32, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Identification of chemical clusters discriminators of the roast degree in Arabica and Robusta coffee beans  Full Text
AUTORES: Natalina Cavaco Bicho; Antonio Eduardo Leitao ; Jose Cochicho Ramalho ; Fernando Cebola Lidon ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 233, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Quality assessment of Arabica and Robusta green and roasted coffees ? A rev  Full Text
AUTORES: Natalina Bichobr; Fernando Lidonbr; Jos o;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Emir. J. Food Agric - Emirates Journal of Food and Agriculture, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef