Paula Cristina Machado Ferreira Castilho
AuthID: R-000-E59
1
TÃTULO: Flavonoids as Insecticides in Crop Protection-A Review of Current Research and Future Prospects
AUTORES: Pereira, Veronica; Figueira, Onofre; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
AUTORES: Pereira, Veronica; Figueira, Onofre; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
2
TÃTULO: Plant-Derived Terpenoids: A Plethora of Bioactive Compounds with Several Health Functions and Industrial Applications-A Comprehensive Overview Full Text
AUTORES: Camara, Jose S.; Perestrelo, Rosa; Ferreira, Rui; Berenguer, Cristina V.; JORGE PEREIRA; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 16
AUTORES: Camara, Jose S.; Perestrelo, Rosa; Ferreira, Rui; Berenguer, Cristina V.; JORGE PEREIRA; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 16
3
TÃTULO: Hesperidin: a flavanone with multifaceted applications in the food, animal feed, and environmental fields Full Text
AUTORES: Pereira, Veronica; Figueira, Onofre; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PHYTOCHEMISTRY REVIEWS
AUTORES: Pereira, Veronica; Figueira, Onofre; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PHYTOCHEMISTRY REVIEWS
4
TÃTULO: Use of Legume Wastewater Extracts on the Storage Stability of Freeze-Dried Lactiplantibacillus plantarum WCFS1 Full Text
AUTORES: Martins, Goncalo Nuno; Sanchez, Maria Guerrero; Carboni, Angela Daniela; Cenard, Stephanie; Fonseca, Fernanda; Gomez Zavaglia, Andrea; Castilho, Paula Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
AUTORES: Martins, Goncalo Nuno; Sanchez, Maria Guerrero; Carboni, Angela Daniela; Cenard, Stephanie; Fonseca, Fernanda; Gomez Zavaglia, Andrea; Castilho, Paula Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
5
TÃTULO: Influence of Thermal Treatment and Granulometry on Physicochemical, Techno-Functional and Nutritional Properties of Lentil Flours
AUTORES: Carboni, Angela Daniela; Martins, Goncalo Nuno; Castilho, Paula Cristina; Puppo, Maria Cecilia; Ferrero, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
AUTORES: Carboni, Angela Daniela; Martins, Goncalo Nuno; Castilho, Paula Cristina; Puppo, Maria Cecilia; Ferrero, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
6
TÃTULO: Lactic Acid Bacteria in the Production of Traditional Fermented Foods and Beverages of Latin America
AUTORES: Carboni, Angela D.; Martins, Goncalo N.; Gomez Zavaglia, Andrea; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Carboni, Angela D.; Martins, Goncalo N.; Gomez Zavaglia, Andrea; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Phenolics Profiling by HPLC-DAD-ESI/MSn of the Scientific Unknown Polygonum hydropiperoides Michx. and Its Antioxidant and Anti-Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus Activities
AUTORES: da Costa, Ygor Ferreira Garcia; Llorent Martinez, Eulogio Jose; Fernandes, Laura Silva; de Freitas, Pedro Henrique Santos; Scio, Elita; de Sousa, Orlando Vieira; Castilho, Paula Cristina; Alves, Maria Silvana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
AUTORES: da Costa, Ygor Ferreira Garcia; Llorent Martinez, Eulogio Jose; Fernandes, Laura Silva; de Freitas, Pedro Henrique Santos; Scio, Elita; de Sousa, Orlando Vieira; Castilho, Paula Cristina; Alves, Maria Silvana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
8
TÃTULO: Chickpeas' and Lentils' Soaking and Cooking Wastewaters Repurposed for Growing Lactic Acid Bacteria
AUTORES: Martins, Goncalo Nuno; Carboni, Angela Daniela; Hugo, Ayelen Amelia; Castilho, Paula Cristina; Gomez Zavaglia, Andrea;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
AUTORES: Martins, Goncalo Nuno; Carboni, Angela Daniela; Hugo, Ayelen Amelia; Castilho, Paula Cristina; Gomez Zavaglia, Andrea;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
9
TÃTULO: A Two-Step Approach to Orange Peel Waste Valorization: Consecutive Extraction of Pectin and Hesperidin
AUTORES: Figueira, Onofre; Pereira, Veronica; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 20
AUTORES: Figueira, Onofre; Pereira, Veronica; Castilho, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 20
10
TÃTULO: Evaluation of Fatty Acids Profile as a Useful Tool towards Valorization of By-Products of Agri-Food Industry
AUTORES: Ferreira, R; Lourenco, S; Lopes, A; Andrade, C; Camara, JS ; Castilho, P; Perestrelo, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
AUTORES: Ferreira, R; Lourenco, S; Lopes, A; Andrade, C; Camara, JS ; Castilho, P; Perestrelo, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 11