1
TÍTULO: Reference dietary patterns in Portugal: Mediterranean diet vs Atlantic diet
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
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2
TÍTULO: Production and characterization of powder from drone brood of honeybees (Apis mellifera)
AUTORES: Goncalves, Joao C.; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.; Goncalves, Fernando; Coelho, Catarina; Guine, Raquel P. F.; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED FOOD RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
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3
TÍTULO: Characterization of Sustainable Food Initiatives: Preliminary Study  Full Text
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Filipa; Guine, Raquel P. F.; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 5
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4
TÍTULO: Sustainable alternative of palm wine analogue from different tiger nut milk-sugar syrup blends for local production
AUTORES: Adindu O Onyeodili; Gabriel I Okafor; Chigozie F Okoyeuzu; Onyekachukwu Chukwuebuka Nduka; Queency N Okechukwu; Mouandhe Imamou Hassani; Szymon Juchniewicz; Katarzyna Leicht; Charles Odilichukwu R Okpala; Małgorzata Korzeniowska; Raquel P.F Guiné;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Exploration of Foods and Foodomics, VOLUME: 3
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5
TÍTULO: Consumer Knowledge about Dietary Relevance of Fruits and Vegetables: A Study Involving Participants from Portugal and France
AUTORES: Le Turc, Nolwenn; Silva, Ana Jaquelina; Florenca, Sofia G.; Raposo, Antonio; Goncalves, Joao Carlos; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
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6
TÍTULO: Food Literacy Assessment of a Sample of Romanian Higher Education Students
AUTORES: Boariu, Sorina Madalina; Scutariu, Ana Maria; Pintilei, Delia Reurean; Tarcea, Monica; Guine, Raquel P. F.; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 3
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7
TÍTULO: Psychometric Evaluation of the Food Life Questionnaire-Short Form among Brazilian Adult Women
AUTORES: de Sousa, Edilene Marcia; Resende, Thaina Richelli Oliveira; Alvarenga, Marle dos Santos; Raposo, Antonio; Teixeira Lemos, Edite; Guine, Raquel; Alturki, Hmidan A.; de Carvalho, Pedro Henrique Berbert;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 7
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9
TÍTULO: Milk: A Nutritive and Healthy Food? Consumer Perspective from French and Portuguese Participants
AUTORES: Brejon, Marius; Tavares, Francisca; Florenca, Sofia G.; Goncalves, Joao Carlos; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
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TÍTULO: Effects of Soaking and Germination Treatments on the Nutritional, Anti-Nutritional, and Bioactive Characteristics of Adzuki Beans (Vigna angularis L.) and Lima Beans (Phaseolus lunatus L.)
AUTORES: Rizvi, Qurat Ul Eain Hyder; Guine, Raquel P. F.; Ahmed, Naseer; Sheikh, Mohd Aaqib; Sharma, Paras; Sheikh, Imran; Yadav, Ajar Nath; Kumar, Krishan;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
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