Raquel de Pinho Ferreira Guiné
AuthID: R-000-F6Z
1
TÃTULO: Reference dietary patterns in Portugal: Mediterranean diet vs Atlantic diet
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Production and characterization of powder from drone brood of honeybees (Apis mellifera)
AUTORES: Goncalves, Joao C.; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.; Goncalves, Fernando; Coelho, Catarina; Guine, Raquel P. F.; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED FOOD RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
AUTORES: Goncalves, Joao C.; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.; Goncalves, Fernando; Coelho, Catarina; Guine, Raquel P. F.; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED FOOD RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Characterization of Sustainable Food Initiatives: Preliminary Study Full Text
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Filipa; Guine, Raquel P. F.; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 5
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Amaral, Ana Luisa; Costa, Filipa; Guine, Raquel P. F.; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 5
4
TÃTULO: Sustainable alternative of palm wine analogue from different tiger nut milk-sugar syrup blends for local production
AUTORES: Adindu O Onyeodili; Gabriel I Okafor; Chigozie F Okoyeuzu; Onyekachukwu Chukwuebuka Nduka; Queency N Okechukwu; Mouandhe Imamou Hassani; Szymon Juchniewicz; Katarzyna Leicht; Charles Odilichukwu R Okpala; Małgorzata Korzeniowska; Raquel P.F Guiné;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Exploration of Foods and Foodomics, VOLUME: 3
AUTORES: Adindu O Onyeodili; Gabriel I Okafor; Chigozie F Okoyeuzu; Onyekachukwu Chukwuebuka Nduka; Queency N Okechukwu; Mouandhe Imamou Hassani; Szymon Juchniewicz; Katarzyna Leicht; Charles Odilichukwu R Okpala; Małgorzata Korzeniowska; Raquel P.F Guiné;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Exploration of Foods and Foodomics, VOLUME: 3
5
TÃTULO: Consumer Knowledge about Dietary Relevance of Fruits and Vegetables: A Study Involving Participants from Portugal and France
AUTORES: Le Turc, Nolwenn; Silva, Ana Jaquelina; Florenca, Sofia G.; Raposo, Antonio; Goncalves, Joao Carlos; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
AUTORES: Le Turc, Nolwenn; Silva, Ana Jaquelina; Florenca, Sofia G.; Raposo, Antonio; Goncalves, Joao Carlos; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Food Literacy Assessment of a Sample of Romanian Higher Education Students
AUTORES: Boariu, Sorina Madalina; Scutariu, Ana Maria; Pintilei, Delia Reurean; Tarcea, Monica; Guine, Raquel P. F.; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 3
AUTORES: Boariu, Sorina Madalina; Scutariu, Ana Maria; Pintilei, Delia Reurean; Tarcea, Monica; Guine, Raquel P. F.; Ferreira, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Psychometric Evaluation of the Food Life Questionnaire-Short Form among Brazilian Adult Women
AUTORES: de Sousa, Edilene Marcia; Resende, Thaina Richelli Oliveira; Alvarenga, Marle dos Santos; Raposo, Antonio; Teixeira Lemos, Edite; Guine, Raquel; Alturki, Hmidan A.; de Carvalho, Pedro Henrique Berbert;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 7
AUTORES: de Sousa, Edilene Marcia; Resende, Thaina Richelli Oliveira; Alvarenga, Marle dos Santos; Raposo, Antonio; Teixeira Lemos, Edite; Guine, Raquel; Alturki, Hmidan A.; de Carvalho, Pedro Henrique Berbert;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 7
8
TÃTULO: Rediscovering Portuguese White Crowberries (Corema album): Cultural Insights and Nutritional Significance
AUTORES: Cunha, Ana Margarida ; Pereira, Andreia; Cardoso, Ana Paula; da Silva, Aida Moreira; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
AUTORES: Cunha, Ana Margarida ; Pereira, Andreia; Cardoso, Ana Paula; da Silva, Aida Moreira; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
9
TÃTULO: Milk: A Nutritive and Healthy Food? Consumer Perspective from French and Portuguese Participants
AUTORES: Brejon, Marius; Tavares, Francisca; Florenca, Sofia G.; Goncalves, Joao Carlos; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
AUTORES: Brejon, Marius; Tavares, Francisca; Florenca, Sofia G.; Goncalves, Joao Carlos; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
10
TÃTULO: Effects of Soaking and Germination Treatments on the Nutritional, Anti-Nutritional, and Bioactive Characteristics of Adzuki Beans (Vigna angularis L.) and Lima Beans (Phaseolus lunatus L.)
AUTORES: Rizvi, Qurat Ul Eain Hyder; Guine, Raquel P. F.; Ahmed, Naseer; Sheikh, Mohd Aaqib; Sharma, Paras; Sheikh, Imran; Yadav, Ajar Nath; Kumar, Krishan;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
AUTORES: Rizvi, Qurat Ul Eain Hyder; Guine, Raquel P. F.; Ahmed, Naseer; Sheikh, Mohd Aaqib; Sharma, Paras; Sheikh, Imran; Yadav, Ajar Nath; Kumar, Krishan;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 9