Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Joao Mendes Cardoso Barroca Dias
AuthID:
R-000-BWW
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (16)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 17
1
TÃTULO:
Estimation of the Diffusivities and Mass Transfer Coefficients for the Drying of D. Joaquina Pears
AUTORES:
Raquel P F Guine
;
Maria Joao Barroca
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
World Congress on Engineering (WCE 2013)
in
WORLD CONGRESS ON ENGINEERING - WCE 2013, VOL II,
VOLUME:
2 LNECS
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Mass Transfer Properties of Pears for Different Drying Methods
Full Text
AUTORES:
Guine, RPF
;
Barroca, MJ
; Silva, V;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
3
TÃTULO:
Effect of drying treatments on texture and color of vegetables (pumpkin and green pepper)
Full Text
AUTORES:
Raquel P F Guine
;
Maria Joao Barroca
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
C1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
4
TÃTULO:
Mass Transfer Coefficients for the Drying of Pumpkin (Cucurbita moschata) and Dried Product Quality
Full Text
AUTORES:
Raquel Pinho F Guine
; Francisca Henrriques;
Maria Joao Barroca
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
5
TÃTULO:
Comparative study of the drying of pears using different drying systems
AUTORES:
Guine, RPF
;
Barroca, MJ
;
Lima, MJR
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
International Journal of Fruit Science,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
6
TÃTULO:
Effect of Drying on the Textural Attributes of Bell Pepper and Pumpkin
AUTORES:
Raquel P F Guine
;
Maria Joao Barroca
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
17th International Drying Symposium (IDS)
in
DRYING TECHNOLOGY,
VOLUME:
29,
NÚMERO:
16
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
7
TÃTULO:
Study of the convective drying of pumpkin (Cucurbita maxima)
Full Text
AUTORES:
Raquel P P Guine
; Susana Pinho;
Maria Joao Barroca
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
VOLUME:
89,
NÚMERO:
C4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO:
Convective drying of onion: Kinetics and nutritional evaluation
AUTORES:
Mota, CL; Luciano, C; Dias, A;
Barroca, MJ
;
Guine, RPF
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
VOLUME:
88,
NÚMERO:
C2-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Study of the drying kinetics of green bell pepper and chemical characterization
AUTORES:
Faustino, JMF;
Barroca, MJ
;
Guine, RPF
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
VOLUME:
85,
NÚMERO:
C3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Study of the drying kinetics of solar-dried pears
Full Text
AUTORES:
Guine, RPF
;
Ferreira, DMS
;
Barroca, MJ
;
Goncalves, FM
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
BIOSYSTEMS ENGINEERING,
VOLUME:
98,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 17.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service