1
TÍTULO: Mineral Composition through Soil-Wine System of Portuguese Vineyards and Its Potential for Wine Traceability
AUTORES: Catarino, S; Madeira, M; Monteiro, F; Caldeira, I; de Sousa, RB; Curvelo Garcia, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 19 Handle
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TÍTULO: Effect of Wood Aging on Wine Mineral Composition and <sup>87</sup>Sr/<sup>86</sup>Sr Isotopic Ratio
AUTORES: Ayse D Kaya; Raúl Bruno De Sousa; António S Curvelo Garcia; Jorge M Ricardo Da Silva; Sofia Catarino;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 65, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 24
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TÍTULO: Evaluating nanofiltration effect on wine <sup>87</sup>Sr/<sup>86</sup>Sr isotopic ratio and the robustness of this geographical fingerprint
AUTORES: Moreira C.; de Pinho M.; Curvelo-Garcia A.S.; Bruno de Sousa R.; Ricardo-da-Silva J.M.; Catarino S.;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: South African Journal of Enology and Viticulture, VOLUME: 38, NÚMERO: 1
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TÍTULO: <sup>87</sup>Sr/<sup>86</sup>Sr ratio in vineyard soils from Portuguese denominations of origin and its potential for origin authentication
AUTORES: Patricia Martins; Manuel Madeira; Fernando Monteiro; Raul Bruno De Sousa; Antonio S Curvelo Garcia; Sofia Catarino;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, VOLUME: 48, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Chestnut wood: A sustainable alternative for the aging of wine brandies
AUTORES: Canas, S; Caldeira, I; Pedro Belchior, A; Isabel Spranger, M; Cristina Climaco, M; Bruno de Sousa, R;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Quality: Control, Analysis and Consumer Concerns
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6
TÍTULO: Odorant compounds of aged wine brandies: The wooden barrel role
AUTORES: Caldeira, I; de Sousa, RB; Belchior, AP; Climaco, MC;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: The Biology of Odors: Sources, Olfaction and Response
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7
TÍTULO: Contaminant elements in wines: A review [Revisa̧o: Elementos contaminantes nos vinhos]
AUTORES: Catarino, S; Curvelo Garcia, AS; de Sousa, RB;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Ciencia e Tecnica Vitivinicola, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
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TÍTULO: A sensory and chemical approach to the aroma of wooden aged Lourinhã wine brandy [Uma abordagem sensorial e química ao aroma de aguardentes vínicas envelhecidas da lourinhã]
AUTORES: Caldeira, I; de Sousa, RB; Belchior, AP; Climaco, MC;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Ciencia e Tecnica Vitivinicola, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
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TÍTULO: Photoactive extracts from Thevetia peruviana with antifungal properties against Cladosporium cucumerinum  Full Text
AUTORES: Lı́gia Gata-Gonçalves; J.M.F Nogueira; Olı́via Matos; Raúl Bruno de Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology, VOLUME: 70, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Isoenzymatic polymorphism differentiation of Portuguese grapevine cultivars
AUTORES: Eiras Dias, JE; Bruno Sousa, R;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
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