Hernán Horacio Tournour
AuthID: R-004-V3R
1
TÃTULO: Effect of Touriga nacional Grape Extract on Characteristics of Mechanically Deboned Chicken Meat Kept Under Frozen Storage. GRAPE POMACE EXTRACT ADDITION TO CHICKEN MDM Full Text
AUTORES: Hernan H Tournour; Marcela A Segundo ; Luis M Magalhaes; Anabela S G Costa; Luis M Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, VOLUME: 40, NÚMERO: 3
AUTORES: Hernan H Tournour; Marcela A Segundo ; Luis M Magalhaes; Anabela S G Costa; Luis M Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, VOLUME: 40, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Evaluation of the joint effect of the incorporation of mechanically deboned meat and grape extract on the formulation of chicken nuggets
AUTORES: Hernan H Tournour; Luis M Cunha ; Luis M Magalhaes; Rui C Lima; Marcela A Segundo ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 23, NÚMERO: 4
AUTORES: Hernan H Tournour; Luis M Cunha ; Luis M Magalhaes; Rui C Lima; Marcela A Segundo ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 23, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Valorization of grape pomace: Extraction of bioactive phenolics with antioxidant properties Full Text
AUTORES: Hernan H Tournour; Marcela A Segundo ; Luis M Magalhaes; Luisa Barreiros; Jorge Queiroz ; Luis M Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 74
AUTORES: Hernan H Tournour; Marcela A Segundo ; Luis M Magalhaes; Luisa Barreiros; Jorge Queiroz ; Luis M Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 74