Nair da Conceição Coutinho de Oliveira Braga
AuthID: R-004-V5J
1
TÃTULO: Chestnut
AUTORES: Diana Pinto; Nair Braga; Ana Margarida Silva; Paulo Costa ; Cristina Delerue-Matos; Francisca Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Valorization of Fruit Processing By-products
AUTORES: Diana Pinto; Nair Braga; Ana Margarida Silva; Paulo Costa ; Cristina Delerue-Matos; Francisca Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Valorization of Fruit Processing By-products
2
TÃTULO: The Castanea sativa bur as a new potential ingredient for nutraceutical and cosmetic outcomes: preliminary studies
AUTORES: Diana Pinto; Francisca Rodrigues; Nair Braga; Joana Santos; Filipa B Pimentel; Ana Palmeira de Oliveira; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Diana Pinto; Francisca Rodrigues; Nair Braga; Joana Santos; Filipa B Pimentel; Ana Palmeira de Oliveira; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Castanea sativa Bur: An undervalued by-product but a promising cosmetic ingredient
AUTORES: Pinto, D; Braga, N; Rodrigues, F; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Cosmetics, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
AUTORES: Pinto, D; Braga, N; Rodrigues, F; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Cosmetics, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Castanea sativa by-products: a review on added value and sustainable application Full Text
AUTORES: Braga, N; Rodrigues, F; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 29, NÚMERO: 1
AUTORES: Braga, N; Rodrigues, F; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 29, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Promising new applications of Castanea sativa shell: nutritional composition, antioxidant activity, amino acids and vitamin E profile
AUTORES: Francisca Rodrigues; Joana Santos; Filipa B Pimentel; Nair Braga; Ana Palmeira de Oliveira; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 8
AUTORES: Francisca Rodrigues; Joana Santos; Filipa B Pimentel; Nair Braga; Ana Palmeira de Oliveira; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 8