1
TÍTULO: Omega-3 fatty acids from fish by-products: Innovative extraction and application in food and feed  Full Text
AUTORES: Rodrigues, Matilde; Rosa, Ana; Almeida, Andre; Martins, Rui; Ribeiro, Tania; Pintado, Manuela; Goncalves, Raquel F. S.; Pinheiro, Ana C.; Fonseca, Antonio J. M. ; Maiah, Margarida R. G.; Cabritah, Ana R. J.; Barrosa, Lillian; Calejaa, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 145
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The Omicron Variant Is Associated with a Reduced Risk of the Post COVID-19 Condition and Its Main Phenotypes Compared to the Wild-Type Virus: Results from the EuCARE-POSTCOVID-19 Study  Full Text
AUTORES: Bai, Francesca; Santoro, Andrea; Hedberg, Pontus; Tavelli, Alessandro; De Benedittis, Sara; Caporali, Julia Fonseca de Morais; Marinho, Carolina Coimbra; Leite, Arnaldo Santos; Santoro, Maria Mercedes; Silberstein, Francesca Ceccherini; Iannetta, Marco; Juozapaite, Dovile; Strumiliene, Edita; Almeida, Andre; Toscano, Cristina; Ruiz Quinones, Jesus Arturo; Mommo, Chiara; Fanti, Iuri; Incardona, Francesca; Cozzi Lepri, Alessandro; Marchetti, Giulia; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: VIRUSES-BASEL, VOLUME: 16, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Fish By-Products: A Source of Enzymes to Generate Circular Bioactive Hydrolysates  Full Text
AUTORES: Borges, Sandra; Odila, Joana; Voss, Glenise; Martins, Rui; Rosa, Ana; Couto, Jose Antonio; Almeida, Andre; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Valorization of porcine by-products: a combined process for protein hydrolysates and hydroxyapatite production
AUTORES: Borges, Sandra; Piccirillo, Clara; Scalera, Francesca; Martins, Rui; Rosa, Ana; Couto, Jose Antonio; Almeida, Andre; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIORESOURCES AND BIOPROCESSING, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Membrane fractionation of Cynara cardunculus swine blood hydrolysate: Ingredients of high nutritional and nutraceutical value  Full Text
AUTORES: Araujo Rodrigues, Helena; Coscueta, Ezequiel R.; Pereira, Miguel F.; Cunha, Sara A.; Almeida, Andre; Rosa, Ana; Martins, Rui; Pereira, Carlos D.; Conceptualisation, Manuela E. Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 158
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Comparative virulence of seasonal viruses responsible for lower respiratory tract infections: a southern European multi-centre cohort study of hospital admissions  Full Text
AUTORES: Almeida, A; Boattini, M; Christaki, E; Marques, TM; Moreira, I; Cruz, L; Tosatto, V; Antao, D; Bianco, G; Iannaccone, M; Costa, C; Tsiolakkis, G; Khattab, E; Kasapi, D; Ferreira, AT; Cavallo, R; Corte Real, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INFECTION
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: rTgOWP1-f, a specific biomarker for Toxoplasma gondii oocysts  Full Text
AUTORES: Sousa, S; Almeida, A; Delgado, L; Conceicao, A; Marques, C ; da Costa, JMC; Castro, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Raccode: An Eclipse Plugin for Assessment of Programming Exercises (Short Paper)
AUTORES: André Silva; José Paulo Leal ; José Carlos Paiva ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 7th Symposium on Languages, Applications and Technologies, SLATE 2018 in 7th Symposium on Languages, Applications and Technologies, SLATE 2018, June 21-22, 2018, Guimaraes, Portugal, VOLUME: 62
INDEXADO EM: Scopus DBLP
Página 1 de 4. Total de resultados: 34.