3
TÍTULO: Applying high-resolution melting (HRM) technology to olive oil and wine authenticity  Full Text
AUTORES: Leonor Pereira; Sonia Gomes; Sara Barrias; Jose Ramiro Fernandes ; Paula Martins Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 103
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 42
4
TÍTULO: Alternative SNP detection platforms, HRM and biosensors, for varietal identification in Vitis vinifera L. using F3H and LDOX genes  Full Text
AUTORES: Sonia Gomes; Claudia Castro; Sara Barrias; Leonor Pereira; Pedro Jorge ; Jose R Fernandes ; Paula Martins Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 22
5
TÍTULO: High Resolution Melting (HRM) applied to wine authenticity  Full Text
AUTORES: Leonor Pereira; Sonia Gomes; Claudia Castro; Jose Eduardo Eiras Dias; Joao Brazao; Antonio Graca; Jose R Fernandes ; Paula Martins Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 216
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 43
7
TÍTULO: Trace Element Content of Monovarietal and Commercial Portuguese Olive Oils
AUTORES: Irene Gouvinhas; Nelson Machado; Maria Cunha; Marisa Pereira; Carlos Matos; Sonia Gomes; Joao Lopes; Paula Martins Lopes; Ana I R N A Barros;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF OLEO SCIENCE, VOLUME: 64, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Molecular Markers for Food Traceability  Full Text
AUTORES: Paula Martins Lopes ; Sonia Gomes; Leonor Pereira; Henrique Guedes Pinto;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS