1
TÍTULO: Effect of Saccharomyces cerevisiae cells immobilisation on mead production  Full Text
AUTORES: Pereira, AP; Mendes Ferreira, A ; Oliveira, JM; Estevinho, LM ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: H. guilliermondii impacts growth kinetics and metabolic activity of S. cerevisiae: The role of initial nitrogen concentration  Full Text
AUTORES: Patricia Lage; Catarina Barbosa; Beatriz Mateus; Isabel Vasconcelos; Arlete Mendes Faia ; Ana Mendes Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 172
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Phenotypic and metabolic traits of commercial Saccharomyces cerevisiae yeasts
AUTORES: Barbosa, C; Lage, P; Vilela, A; Mendes Faia, A; Mendes Ferreira, A ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AMB Express, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
4
TÍTULO: High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead production  Full Text
AUTORES: Pereira, AP; Mendes Ferreira, A ; Oliveira, JM ; Estevinho, LM ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: The nitrogen source impacts major volatile compounds released by Saccharomyces cerevisiae during alcoholic fermentation  Full Text
AUTORES: Catarina Barbosa; Arlete Mendes Faia ; Ana Mendes Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 160, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: THE IMPACT OF NITROGEN ON YEAST FERMENTATION AND WINE QUALITY
AUTORES: Ana Mendes Ferreira ; Catarina Barbosa; Patricia Loge; Arlete Mendes Faia ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Accumulation of Non-Superoxide Anion Reactive Oxygen Species Mediates Nitrogen-Limited Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisiae
AUTORES: Mendes Ferreira, A ; Sampaio Marques, B ; Barbosa, C; Rodrigues, F ; Costa, V ; Mendes Faia, A ; Ludovico, P ; Leao, C ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 76, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Optimization of honey-must preparation and alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae for mead production  Full Text
AUTORES: Mendes Ferreira, A ; Cosme, F ; Barbosa, C; Falco, V ; Ines, A ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 144, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Potential virulence factors of Candida spp. isolated from clinical and food sources  Full Text
AUTORES: Costa, E; Ines, A ; Mendes Faia, A ; Saavedra, MJ ; Mendes Ferreira, A ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF HOSPITAL INFECTION, VOLUME: 75, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 3. Total de resultados: 21.