1
TÍTULO: Edible mushrooms' enrichment in food and feed: A mini review
AUTORES: Kumar, H; Bhardwaj, K; Kuca, K; Sharifi Rad, J; Verma, R; Machado, M; Kumar, D; Cruz Martins, N ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 57, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The Neuroprotective Potential of Endophytic Fungi and Proposed Molecular Mechanism: A Current Update
AUTORES: Semwal, Prabhakar; Painuli, Sakshi; Anand, Jigisha; Martins, Natalia Cruz ; Machado, Marisa; Sharma, Rohit; Batiha, Gaber El Saber; Yaro, Clement Amen; Lorenzo, Jose M.; Rahman, Md. Mominur;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EVIDENCE-BASED COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE, VOLUME: 2022
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Recent Advances Regarding the Phytochemical and Therapeutic Benefits of Diospyros kaki Fruit
AUTORES: Ana F Vinha; Marta O Soares; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Current Advances in Chemistry and Biochemistry Vol. 5
INDEXADO EM: CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Oxygenated monoterpenes-rich volatile oils as potential antifungal agents for dermatophytes  Full Text
AUTORES: Dias, N; Dias, MC; Cavaleiro, C; Sousa, MC; Lima, N; Machado, M;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 31, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 22
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: (R)-(-)-Aloesaponol III 8-Methyl Ether from Eremurus persicus: A Novel Compound against Leishmaniosis
AUTORES: Rossi, D; Ahmed, KM; Gaggeri, R; Volpe, SD; Maggi, L; Mazzeo, G; Longhi, G; Abbate, S; Corana, F; Martino, E; Machado, M; Varandas, R; Do Céu Sousa, M; Collina, S; Muñoz Torrero, D; Chibale, K;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 21
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Comparison Between the Phytochemical and Antioxidant Properties of Plants Used in Plant Infusions for Medicinal Purposes  Full Text
AUTORES: Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Ana Castro ; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Chemical Composition and Antioxidant Activity of Portuguese Diospyrus Kaki Fruit by Geographical Origins  Full Text
AUTORES: Ana Ferreira Vinha; Marta Oliveira Soares; Teresa Herdeiro; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 4, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: The essential oils component p-cymene induces proton leak through Fo-ATP synthase and uncoupling of mitochondrial respiration
AUTORES: Jose Custodio; Mariana V Ribeiro; Filomena Silva; Sonia Marisa Rodrigues Machado; MC Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JEP - Journal of Experimental Pharmacology
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Effects of Essential Oils on the Growth of Giardia lamblia Trophozoites
AUTORES: Marisa Machado; Maria do Ceu Sousa; Ligia Salgueiro ; Carlos Cavaleiro ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID