2
TÍTULO: Phenolic composition and antioxidant capacity of six artemisia species  Full Text
AUTORES: Isabel S Carvalho ; Teresa Cavaco; Maria Brodelius;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Effect of photoperiod on flavonoid pathway activity in sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.) leaves  Full Text
AUTORES: Isabel S Carvalho ; Teresa Cavaco; Lara M Carvalho; Paula Duque ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 118, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Chemical and microbial changes during the natural fermentation of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits  Full Text
AUTORES: Teresa Cavaco; Carla Longuinho; Celia Quintas ; Isabel Saraiva De Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, VOLUME: 31, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13