Teresa Maria Gonçalves Cavaco
AuthID: R-000-H5B
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TÃTULO: CHANGES IN PHYSICAL AND CHEMICAL PARAMETERS OF THE TRADITIONAL PORTUGUESE PRODUCT AGUA-MEL DURING THE PRODUCTION PROCESS. PHYSICAL AND CHEMICAL PARAMETERS OF ÁGUA-MEL Full Text
AUTORES: Ana Cristina Figueira ; Teresa Cavaco;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 36, NÚMERO: 4
AUTORES: Ana Cristina Figueira ; Teresa Cavaco;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 36, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Phenolic composition and antioxidant capacity of six artemisia species Full Text
AUTORES: Isabel S Carvalho ; Teresa Cavaco; Maria Brodelius;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
AUTORES: Isabel S Carvalho ; Teresa Cavaco; Maria Brodelius;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Effect of photoperiod on flavonoid pathway activity in sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.) leaves Full Text
AUTORES: Isabel S Carvalho ; Teresa Cavaco; Lara M Carvalho; Paula Duque ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 118, NÚMERO: 2
AUTORES: Isabel S Carvalho ; Teresa Cavaco; Lara M Carvalho; Paula Duque ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 118, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Chemical and microbial changes during the natural fermentation of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits Full Text
AUTORES: Teresa Cavaco; Carla Longuinho; Celia Quintas ; Isabel Saraiva De Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, VOLUME: 31, NÚMERO: 6
AUTORES: Teresa Cavaco; Carla Longuinho; Celia Quintas ; Isabel Saraiva De Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, VOLUME: 31, NÚMERO: 6