1
TÍTULO: EFFECT OF THERMAL PROCESSING ON ANTIBACTERIAL ACTIVITY OF MULTIFLORAL HONEYS. Thermal Processing on Antibacterial Activity of Honeys  Full Text
AUTORES: Pimentel Gonzalez, DJ; Basilio Cortes, UA; Hernandez Fuentes, AD; Figueira, AC ; Quintero Lira, A; Campos Montiel, RG;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
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2
TÍTULO: Potentiation of Bioactive Compounds and Antioxidant Activity in Artisanal Honeys Using Specific Heat Treatments. Effect of the Heat in the Antioxidant Activity of Honeys  Full Text
AUTORES: Pimentel Gonzalez, DJ; Jimenez Alvarado, R; Hernandez Fuentes, AD; Figueira, AC ; Suarez Vargas, A; Campos Montiel, RG;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
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3
TÍTULO: Predicting pork quality using Vis/NIR spectroscopy  Full Text
AUTORES: Juliana Monteiro Balage; Saulo D E da Luz e Silva; Catarina Abdalla Gomide; Marina de Nadai Bonin; Ana Cristina Figueira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 108
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4
TÍTULO: Sorption isotherms, thermodynamic properties and glass transition temperature of mucilage extracted from chia seeds (Salvia hispanica L.)  Full Text
AUTORES: Sandra K Karina Velazquez Gutierrez; Ana Cristina Figueira ; Maria E Eva Rodriguez Huezo; Angelica Roman Guerrero; Hector Carrillo Navas; Cesar Perez Alonso;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 121
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5
TÍTULO: Chemical and Functional Properties of Food Components
AUTORES: Campos Montiel, RG; Pimentel Gonzalez, DJ; Figueira, AC ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Advances in Food Science and Technology
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8
TÍTULO: Influence of an aerobic fungus grown on solid culture on ruminal degradability and on a mixture culture of anaerobic cellulolytic bacteria. Influence of an aerobic fungus on ruminal degradability  Full Text
AUTORES: Hernandez Diaz, R; Pimentel Gonzalez, DJ; Figueira, AC ; Viniegra Gonzalez, G; Campos Montiel, RG;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION, VOLUME: 94, NÚMERO: 3
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9
TÍTULO: Effect of rearing system on some meat quality traits and volatile compounds of suckling lamb meat  Full Text
AUTORES: Maria T Teresa Osorio; Jose M Maria Zumalacarregui; Enrique A Alfonso Cabeza; Ana Figueira ; Javier Mateo;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 78, NÚMERO: 1-3
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10
TÍTULO: Quality traits of suckling-lamb meat covered by the protected geographical indication "Lechazo de Castilla y Leon" European quality label  Full Text
AUTORES: Elena Miguelez; Jose M Maria Zumalacarregui; Maria T Teresa Osorio; Ana Cristina Figueira ; Beatriz Fonseca; Javier Mateo;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 77, NÚMERO: 1
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