Alexandre Nuno Vaz Baptista de Vieira e Brito
AuthID: R-000-JHK
1
TÃTULO: Carcass Yields and Meat Composition of Roosters of the Portuguese Autochthonous Poultry Breeds: Branca, Amarela, Pedrês Portuguesa, and Preta Lusitânica
AUTORES: Meira, Marcio; Afonso, Isabel M.; Cruz, Rebeca ; Lopes, Julio Cesar; Martins, Raquel S.; Domingues, Jessica; Ribeiro, Virginia; Dantas, Rui; Susana Casal ; Brito, Nuno V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 21
AUTORES: Meira, Marcio; Afonso, Isabel M.; Cruz, Rebeca ; Lopes, Julio Cesar; Martins, Raquel S.; Domingues, Jessica; Ribeiro, Virginia; Dantas, Rui; Susana Casal ; Brito, Nuno V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 21
2
TÃTULO: Chemical Composition of the Galo de Barcelos (Barcelos Rooster Raw Meat) Full Text
AUTORES: Afonso, Isabel Maria; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Vale, Ana Paula; Meira, Marcio; Marinho, Maria Conceicao ; Vaz, Pedro Santos; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
AUTORES: Afonso, Isabel Maria; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Vale, Ana Paula; Meira, Marcio; Marinho, Maria Conceicao ; Vaz, Pedro Santos; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
3
TÃTULO: Carcass and Meat Quality Traits of Males and Females of the Branca Portuguese Autochthonous Chicken Breed Full Text
AUTORES: Meira, Marcio; Afonso, Isabel M.; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Ribeiro, Virginia; Dantas, Rui; Leite, Jose, V; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
AUTORES: Meira, Marcio; Afonso, Isabel M.; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Ribeiro, Virginia; Dantas, Rui; Leite, Jose, V; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
4
TÃTULO: Biometric Characterization of the Portuguese Autochthonous Hens Breeds Full Text
AUTORES: Brito, NV; Lopes, JC; Ribeiro, V; Dantas, R; Leite, JV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Brito, NV; Lopes, JC; Ribeiro, V; Dantas, R; Leite, JV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Small Scale Egg Production: The Challenge of Portuguese Autochthonous Chicken Breeds
AUTORES: Brito, NV; Lopes, JC; Ribeiro, V; Dantas, R; Leite, JV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
AUTORES: Brito, NV; Lopes, JC; Ribeiro, V; Dantas, R; Leite, JV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Growth and carcass traits of three Portuguese autochthonous chicken breeds: Amarela, Preta Lusitanica and Pedres Portuguesa Full Text
AUTORES: Laura C Soares; Julio C Lopes; Nuno V Brito; Julio Carvalheira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Laura C Soares; Julio C Lopes; Nuno V Brito; Julio Carvalheira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Evaluating the impact of sprouting conditions on the glucosinolate content of Brassica oleracea sprouts Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Fernandes, D; Rosa, E; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 115, NÚMERO: 1
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Fernandes, D; Rosa, E; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 115, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Effect of refrigerated storage on the bioactive compounds and microbial quality of Brassica oleraceae sprouts Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Marinho, C; Amorim, V; Rosa, E; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 109
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Marinho, C; Amorim, V; Rosa, E; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 109
9
TÃTULO: Innovation with traditional products Chemical characterization of a traditional Portuguese meat sausage, aiming at PGI certification
AUTORES: Nuno V Brito; Delfina Santos; Ana P Vale; Isabel M Afonso; Eulalia Mendes; Susana Casal ; Olveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 112, NÚMERO: 5
AUTORES: Nuno V Brito; Delfina Santos; Ana P Vale; Isabel M Afonso; Eulalia Mendes; Susana Casal ; Olveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 112, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS