1
TÍTULO: Carcass Yields and Meat Composition of Roosters of the Portuguese Autochthonous Poultry Breeds: Branca, Amarela, Pedrês Portuguesa, and Preta Lusitânica
AUTORES: Meira, Marcio; Afonso, Isabel M.; Cruz, Rebeca ; Lopes, Julio Cesar; Martins, Raquel S.; Domingues, Jessica; Ribeiro, Virginia; Dantas, Rui; Susana Casal ; Brito, Nuno V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Chemical Composition of the Galo de Barcelos (Barcelos Rooster Raw Meat)  Full Text
AUTORES: Afonso, Isabel Maria; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Vale, Ana Paula; Meira, Marcio; Marinho, Maria Conceicao ; Vaz, Pedro Santos; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
3
TÍTULO: Carcass and Meat Quality Traits of Males and Females of the Branca Portuguese Autochthonous Chicken Breed  Full Text
AUTORES: Meira, Marcio; Afonso, Isabel M.; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Ribeiro, Virginia; Dantas, Rui; Leite, Jose, V; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Biometric Characterization of the Portuguese Autochthonous Hens Breeds  Full Text
AUTORES: Brito, NV; Lopes, JC; Ribeiro, V; Dantas, R; Leite, JV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Small Scale Egg Production: The Challenge of Portuguese Autochthonous Chicken Breeds
AUTORES: Brito, NV; Lopes, JC; Ribeiro, V; Dantas, R; Leite, JV;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Growth and carcass traits of three Portuguese autochthonous chicken breeds: Amarela, Preta Lusitanica and Pedres Portuguesa  Full Text
AUTORES: Laura C Soares; Julio C Lopes; Nuno V Brito; Julio Carvalheira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Evaluating the impact of sprouting conditions on the glucosinolate content of Brassica oleracea sprouts  Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Fernandes, D; Rosa, E; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 115, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Effect of refrigerated storage on the bioactive compounds and microbial quality of Brassica oleraceae sprouts  Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Marinho, C; Amorim, V; Rosa, E; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 109
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef