Wolfgang Meyerhof
AuthID: R-006-F9D
1
TÃTULO: Different phenolic compounds activate distinct human bitter taste receptors
AUTORES: Victor de Freitas ; Wolfgang Meyerhof;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 248th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS) in ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 248
AUTORES: Victor de Freitas ; Wolfgang Meyerhof;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 248th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS) in ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 248
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Different Phenolic Compounds Activate Distinct Human Bitter Taste Receptors Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Susann Kohl; Sophie Thalmann; Nuno Mateus ; Wolfgang Meyerhof; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 61, NÚMERO: 7
AUTORES: Susana Soares ; Susann Kohl; Sophie Thalmann; Nuno Mateus ; Wolfgang Meyerhof; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 61, NÚMERO: 7