1
TÍTULO: Inclusion of the Cistus ladanifer L. plant and its condensed tannin extract in lamb diets- Effects on animal antioxidant status and oxidative stability of meat
AUTORES: Soldado, David; Guerreiro, Olinda; Fialho, Leticia; Cachucho, Liliana; Francisco, Alexandra; Santos Silva, Jose; Bessa, Rui J. B.; Jeronimo, Eliana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 316
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Effect of regulated deficit irrigation on pomegranate fruit quality at harvest and during cold storage  Full Text
AUTORES: Fialho, L; Ramoa, S; Parenzan, S; Guerreiro, I; Catronga, H; Soldado, D; Guerreiro, O; Garcia, VG; Silva, POE; Jeronimo, E;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 251
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Increasing the alpha-tocopherol content and lipid oxidative stability of meat through dietary Cistus ladanifer L. in lamb fed increasing levels of polyunsaturated fatty acid rich vegetable oils
AUTORES: Eliana Jeronimo; David Soldado; Susana Sengo; Alexandra Francisco; Flavia Fernandes; Ana P V Portugal; Susana P Alves; Jose Santos Silva; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 164
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Simple processes for contamination removal in cheesemaking wastewater: CaCO3, Mg(OH)(2), FeSO4 and FeCl3  Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Flavia Fernandes; Silvana Luz; Eliana Jeronimo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Hydroponic System: A Promising Biotechnology for Food Production and Wastewater Treatment
AUTORES: Ana R. Prazeres; António Albuquerque ; Silvana Luz; Eliana Jerónimo; Fátima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Biosynthesis
INDEXADO EM: CrossRef: 3 Unpaywall
6
TÍTULO: Growth performance, carcass and meat quality of lambs supplemented with increasing levels of a tanniferous bush (Cistus ladanifer L.) and vegetable oils  Full Text
AUTORES: Francisco, A; Dentinho, MT; Alves, SP; Portugal, PV; Fernandes, F; Sengo, S; Jeronimo, E; Oliveira, MA; Costa, P; Sequeira, A; Bessa, RJB; Santos Silva, J;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 100
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Technical note: Fatty acids and purine profile of cecum and colon bacteria as indicators of equine microbial metabolism
AUTORES: Santos, AS ; Jeronimo, E; Ferreira, LM ; Rodrigues, MAM ; Bessa, RJB ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Effect of pig breed and dietary protein level on selected fatty acids and stearoyl-coenzyme A desaturase protein expression in longissimus muscle and subcutaneous fat
AUTORES: Bessa, RJB ; Hughes, RA; Jeronimo, E; Moreira, OC; Prates, JAM ; Doran, O;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Effect of dietary polyunsaturated fatty acids on Stearoyl CoA-Desaturase gene expression in intramuscular lipids of lamb  Full Text
AUTORES: Giuseppe Conte; Eliana Jeronimo; Andrea Serra; Rui J B Bessa ; Marcello Mele;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 3. Total de resultados: 22.