Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Jose Pedro da Costa Cardoso de Lemos
AuthID:
R-000-8TZ
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (15)
Year Start - End:
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 15
1
TÃTULO:
Carcass fat partitioning and meat quality of Alentejana and Barrosa young bulls fed high or low maize silage diets
AUTORES:
Costa, ASH;
Costa, P
;
Bessa, RJB
;
Lemos, JPC
; Simoes, JA; Santos Silva, J;
Fontes, CMGA
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Eating quality of "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal and Mertolenga-PDO veal and beef
Full Text
AUTORES:
Ana C G Monteiro
; Eduardo Gomes;
Antonio S Barreto
;
Marina F Silva
;
Magda A Fontes
;
Rui J B Bessa
;
Jose P C Lemos
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
94,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
The increased intramuscular fat promoted by dietary lysine restriction in lean but not in fatty pig genotypes improves pork sensory attributes
AUTORES:
Madeira, MS
; Costa, P;
Alfaia, CM
;
Lopes, PA
;
Bessa, RJB
;
Lemos, JPC
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Effect of low- and high-forage diets on meat quality and fatty acid composition of Alentejana and Barrosa beef breeds
AUTORES:
Costa, P
;
Lemos, JP
;
Lopes, PA
;
Alfaia, CM
;
Costa, ASH
;
Bessa, RJB
;
Prates, JAM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
ANIMAL,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Intramuscular lipids of Mertolenga-PDO beef, Mertolenga-PDO veal and "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal
Full Text
AUTORES:
Monteiro, ACG
;
Fontes, MA
;
Bessa, RJB
;
Prates, JAM
;
Lemos, JPC
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
132,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
PDO Beef Recognition: How Can We Improve It?
Full Text
AUTORES:
Fontes, MA
;
Banovic, M
;
Cardoso Lemos, JP
;
Barreira, MM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Journal of International Food and Agribusiness Marketing,
VOLUME:
24,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Nutritional evaluation of the lipid fraction of feral wild boar (Sus scrofa scrofa) meat
Full Text
AUTORES:
Quaresma, MAG
;
Susana P Alves
; Trigo Rodrigues, I; Pereira Silva, R;
Santos, N
;
Lemos, JPC
;
Barreto, AS
;
Bessa, RJB
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
89,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Effect of the feeding system on intramuscular fatty acids and conjugated linoleic acid isomers of beef cattle, with emphasis on their nutritional value and discriminatory ability
Full Text
AUTORES:
Cristina P M Alfaia
;
Susana P Alves
;
Susana I V Martins
;
Ana S H Costa
;
Carlos M G A Fontes
;
Jose P C Lemos
;
Rui J B Bessa
;
Jose A M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
114,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Fatty acid composition of intramuscular fat of bulls and steers
Full Text
AUTORES:
Monteiro, ACG
; Santos Silva, J;
Bessa, RJB
; Navas, DR;
Lemos, JPC
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
LIVESTOCK SCIENCE,
VOLUME:
99,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
WOS
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Fatty acid composition of intramuscular fat of bulls and steers
Full Text
AUTORES:
Monteiro, ACG
; Santos Silva, J;
Bessa, RJB
; Navas, DR;
Lemos, JPC
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
Livestock Science,
VOLUME:
99,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 15.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service