1
TÍTULO: Carcass fat partitioning and meat quality of Alentejana and Barrosa young bulls fed high or low maize silage diets
AUTORES: Costa, ASH; Costa, P ; Bessa, RJB ; Lemos, JPC ; Simoes, JA; Santos Silva, J; Fontes, CMGA ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Eating quality of "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal and Mertolenga-PDO veal and beef  Full Text
AUTORES: Ana C G Monteiro ; Eduardo Gomes; Antonio S Barreto ; Marina F Silva; Magda A Fontes ; Rui J B Bessa ; Jose P C Lemos ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 94, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: The increased intramuscular fat promoted by dietary lysine restriction in lean but not in fatty pig genotypes improves pork sensory attributes
AUTORES: Madeira, MS; Costa, P; Alfaia, CM ; Lopes, PA ; Bessa, RJB ; Lemos, JPC ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Intramuscular lipids of Mertolenga-PDO beef, Mertolenga-PDO veal and "Vitela Tradicional do Montado"-PGI veal  Full Text
AUTORES: Monteiro, ACG ; Fontes, MA; Bessa, RJB ; Prates, JAM ; Lemos, JPC ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 132, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: PDO Beef Recognition: How Can We Improve It?  Full Text
AUTORES: Fontes, MA ; Banovic, M ; Cardoso Lemos, JP ; Barreira, MM;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Journal of International Food and Agribusiness Marketing, VOLUME: 24, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Nutritional evaluation of the lipid fraction of feral wild boar (Sus scrofa scrofa) meat  Full Text
AUTORES: Quaresma, MAG; Susana P Alves ; Trigo Rodrigues, I; Pereira Silva, R; Santos, N; Lemos, JPC ; Barreto, AS ; Bessa, RJB ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 89, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Fatty acid composition of intramuscular fat of bulls and steers  Full Text
AUTORES: Monteiro, ACG ; Santos Silva, J; Bessa, RJB ; Navas, DR; Lemos, JPC ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: LIVESTOCK SCIENCE, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Fatty acid composition of intramuscular fat of bulls and steers  Full Text
AUTORES: Monteiro, ACG ; Santos Silva, J; Bessa, RJB ; Navas, DR; Lemos, JPC ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Livestock Science, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 15.