1
TÍTULO: Characterization of Chia Seeds, Cold-Pressed Oil, and Defatted Cake: An Ancient Grain for Modern Food Production  Full Text
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Nunes, Maria Antonia ; Santo, Liliana Espirito; Machado, Susana; Costa, Anabela S. G.; Alvarez Orti, Manuel; Pardo, Jose E.; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
2
TÍTULO: Contribution of Phenolics and Free Amino Acids on the Antioxidant Profile of Commercial Lemon Verbena Infusions
AUTORES: Peixoto, Juliana A. Barreto; alvarez Rivera, Gerardo; Costa, Anabela S. G.; Machado, Susana; Cifuentes, Alejandro; Ibanez, Elena; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Bioactive Potential and Chemical Composition of Coffee By-Products: From Pulp to Silverskin
AUTORES: Machado, Marlene; Santo, Liliana Espirito; Machado, Susana; Lobo, Joana C.; Costa, Anabela S. G.; Oliveira, Maria Beatriz P. P.; Ferreira, Helena ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Algae Incorporation and Nutritional Improvement: The Case of a Whole-Wheat Pasta
AUTORES: Oliveira, Barbara C. C.; Machado, Marlene; Machado, Susana; Costa, Anabela S. G.; Bessada, Silvia; Rita C. Alves; Oliveira, Maria Beatriz P. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: P06-07 Steps during school hours vs throughout the day in preschoolers
AUTORES: Vale, Susana; Costa, Silvia; Mota, Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 32
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Eosinophilic pustular folliculitis in infancy: a rare disease
AUTORES: Ashworth, Joanna; Nogueira, Miguel; Freitas, Egidio; Ferreira, Luisa; Tente, David; Machado, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF DERMATOLOGY, VOLUME: 32, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: WOS
10
TÍTULO: Enzyme-Assisted Release of Antioxidant Peptides from Porphyra dioica Conchocelis
AUTORES: Pimentel, FB; Machado, M; Cermeno, M; Kleekayai, T; Machado, S; Rego, AM; Abreu, MH; Rita C. Alves; Oliveira, MBPP ; FitzGerald, RJ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 8. Total de resultados: 72.