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TÍTULO: Changes in the Composition of Olive Pomace after Fermentation: A Preliminary Study
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Machado, Susana; Espirito Santo, Liliana; Costa, Anabela S. G.; Ranga, Floricuta; Chis, Maria Simona; Palmeira, Josman D.; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Alves, Rita C.; Ferreira, Helena ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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TÍTULO: Characterization of Liquid Dosage Forms of Atenolol and Enalapril Maleate for Oral and Enteral Feeding Administration  Full Text
AUTORES: Mota, Sandra; Torres, Ana; Quintas, Clara ; Peres, Antonio M.; Ferreiro, Nuno; Cruz, Rebeca; Ferreira, Helena ; Almeida, Isabel F. ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PHARMACEUTICALS, VOLUME: 17, NÚMERO: 8
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TÍTULO: Colonização intestinal por bactérias resistentes aos antibióticos – o inimigo silencioso na prestação de cuidados de saúde em unidades de cuidados continuados e residências para a terceira idade
AUTORES: Daniela Gonçalves; Helena Neto Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: RevSALUS - Revista Científica da Rede Académica das Ciências da Saúde da Lusofonia, VOLUME: 5, NÚMERO: Supii
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TÍTULO: Prebiotic potential of a coffee silverskin extract obtained by ultrasound-assisted extraction on Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei  Full Text
AUTORES: Machado, Marlene; Galrinho, Miguel F.; Passos, Claudia P.; Santo, Liliana Espirito; Chis, Maria Simona; Ranga, Floricuta; Palmeira, Josman; Coimbra, Manuel A.; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Ferreira, Helena ; Alves, Rita C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 120
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TÍTULO: Bioactive Potential and Chemical Composition of Coffee By-Products: From Pulp to Silverskin
AUTORES: Machado, Marlene; Santo, Liliana Espirito; Machado, Susana; Lobo, Joana C.; Costa, Anabela S. G.; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Ferreira, Helena ; Alves, Rita C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
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TÍTULO: Coffee by-products: An underexplored source of prebiotic ingredients  Full Text
AUTORES: Machado, Marlene; Ferreira, Helena ; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
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8
TÍTULO: Contamination of a Water Stream and Water Drainage Reaching Matosinhos Beach by Antibiotic-Resistant Bacteria
AUTORES: Pereira, Matilde A.; Palmeira, Josman D.; Ferreira, Helena ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
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TÍTULO: Fermentation as a Strategy to Valorize Olive Pomace, a By-Product of the Olive Oil Industry
AUTORES: Palmeira, Josman Dantas; Araujo, Debora; Mota, Catarina C.; Alves, Rita C.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Ferreira, Helena M. N. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 5
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