1
TÍTULO: Nutritional, chemical and antioxidant/pro-oxidant profiles of silverskin, a coffee roasting by-product  Full Text
AUTORES: Costa, ASG; Rita C. Alves ; Vinha, AF; Costa, E ; Costa, CSG; Nunes, MA; Almeida, AA ; Alice Santos-Silva ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st Food Chemistry Conference on Shaping the Future of Food Quality, Health and Safety in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 267
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 100 Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Applications of recovered bioactive compounds in cosmetics and other products
AUTORES: Rodrigues, F; Nunes, MA; Rita C. Alves ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Handbook of Coffee Processing By-Products: Sustainable Applications
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Monoamines and cortisol as potential mediators of the relationship between exercise and depressive symptoms  Full Text
AUTORES: Lara S F Carneiro; Maria Paula Mota; Maria Augusta Vieira Coelho ; Rita C. Alves ; Antonio Manuel Fonseca ; Jose Vasconcelos Raposo ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN ARCHIVES OF PSYCHIATRY AND CLINICAL NEUROSCIENCE, VOLUME: 267, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: State of the art in coffee processing by-products
AUTORES: Rita C. Alves ; Rodrigues, F; Antónia Nunes, M; Vinha, AF; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Handbook of Coffee Processing By-Products: Sustainable Applications
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Cardioprotective properties of grape seed proanthocyanidins: An update  Full Text
AUTORES: Antonia A Nunes; Filipa Pimentel; Anabela S G Costa; Rita C. Alves ; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 57
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 50
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 58.