H. P. Reader
AuthID: R-006-K4Y
1
TÃTULO: Effect of enzymes during vinification on color and sensory properties of port wines
AUTORES: Bakker, J; Bellworthy, SJ; Reader, HP; Watkins, SJ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 50, NÚMERO: 3
AUTORES: Bakker, J; Bellworthy, SJ; Reader, HP; Watkins, SJ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 50, NÚMERO: 3
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2
TÃTULO: Effect of sulphur dioxide and must extraction on colour, phenolic composition and sensory quality of red table wine Full Text
AUTORES: Bakker, J; Bridle, P; Bellworthy, SJ; Garcia Viguera, C; Reader, HP; Watkins, SJ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 78, NÚMERO: 3
AUTORES: Bakker, J; Bridle, P; Bellworthy, SJ; Garcia Viguera, C; Reader, HP; Watkins, SJ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 78, NÚMERO: 3
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3
TÃTULO: Effect of sulphur dioxide and must extraction on colour, phenolic composition and sensory quality of red table wine Full Text
AUTORES: Bakker, J; Bridle, P; Bellworthy, SJ; Garcia Viguera, C; Reader, HP; Watkins, SJ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture, VOLUME: 78, NÚMERO: 3
AUTORES: Bakker, J; Bridle, P; Bellworthy, SJ; Garcia Viguera, C; Reader, HP; Watkins, SJ;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture, VOLUME: 78, NÚMERO: 3
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4
TÃTULO: The effect of some processing variables on non-coloured phenolic compounds in port wines
AUTORES: GarciaViguera, C; Bakker, J; Bellworthy, SJ; Reader, HP; Watkins, SJ; Bridle, P;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 205, NÚMERO: 4
AUTORES: GarciaViguera, C; Bakker, J; Bellworthy, SJ; Reader, HP; Watkins, SJ; Bridle, P;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 205, NÚMERO: 4
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5
TÃTULO: Two methods of port vinification: A comparison of changes during fermentation and of characteristics of the wines
AUTORES: Bakker, J; Bellworthy, SJ; Hogg, TA ; Kirby, RM; Reader, HP; Rogerson, FSS; Watkins, SJ; Barnett, JA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
AUTORES: Bakker, J; Bellworthy, SJ; Hogg, TA ; Kirby, RM; Reader, HP; Rogerson, FSS; Watkins, SJ; Barnett, JA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
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6
TÃTULO: THE ANALYSIS OF 5-HYDROXYMETHYLFURFURAL IN PORT BY HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHY
AUTORES: WILLIAMS, MA; HUMPHREYS, RC; READER, HP;
PUBLICAÇÃO: 1983, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 34, NÚMERO: 2
AUTORES: WILLIAMS, MA; HUMPHREYS, RC; READER, HP;
PUBLICAÇÃO: 1983, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 34, NÚMERO: 2
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