2
TÍTULO: Comparative study of the physicochemical and palynological characteristics of honey from Melipona subnitida and Apis mellifera  Full Text
AUTORES: Ligia B de Almeida Muradian; Klaus M Stramm; Andreia Horita; Ortrud M Barth; Alex da Silva de Freitas; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 48, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Comparative study of the physicochemical and palynological characteristics of honey from Melipona subnitida and Apis mellifera   Full Text
AUTORES: Ligia B de Almeida-Muradian; Klaus M Stramm; Andreia Horita; Ortrud M Barth; Alex da Silva de Freitas; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 48, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: CrossRef
4
TÍTULO: Efficiency of the FT-IR ATR spectrometry for the prediction of the physicochemical characteristics of Melipona subnitida honey and study of the temperature's effect on those properties   Full Text
AUTORES: Ligia Bicudo de Almeida-Muradian; Klaus Martin Stramm; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef